'GOVORILI SU MI DA JE SVE ČISTO' Andro Vlahušić: Evo tko je kriv za aferu Revelin

'GOVORILI SU MI DA JE SVE ČISTO' Andro Vlahušić: Evo tko je kriv za aferu Revelin

'Kada je tijekom jučerašnjeg dana USKOK podigao optužnicu protiv mene, dakle bivšeg dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, nisam mogao ne zapitati se jesam li baš ja kriv za te tamo nekakve radnje oko ugovora o najmu Revelina, zatim aneksa tom ugovoru, zatim aneksa aneksu ugovoru, onda aneksa aneksovu aneksu ugovoru, na koncu i aneksa aneksova aneksa aneksu ugovoru. Što ću vam rijet, dosta toga se događalo zadnjih godina, ni sam više nisam siguran u to što sam zaista učinio, a što sam samo mislio da sam učinio', kazao nam je vidno potreseni Andro Vlahušić.

- Na sreću, kada sam pročitao najnovije vijesti na portalu dubrovačkog vjesnika, u kojima se moje ime nigdje ne spominje u nekakvom ružnom kontekstu, laknulo mi je. Moram reći kako mi je p'o kamen sa srca kada sam doznao da ja nemam apsolutno ništa sa slučajem Revelin, jer u nekoliko navrata sam i sam vrlo ozbiljno počeo sumnjati u svoju umješanost. Ma, bio sam uvjeren sto posto, uf... ništa mi ne govorite!

- Iskreno, nije nimalo ugodno kada ne znate jeste li ili niste sudjelovali u jednom tako groznom činu. Počeo sam misliti za sebe kako sam grozna osoba, jer ne mogu se sjetiti jedne takve stvari!

- Sada, kada sam pročitao članak u dubrovačkom, te zebnje su nestale. Mogu samo kazati kako mi je jako drago što sam napokon, nakon skoro 24 sata, doznao kako uopće nisam kriv za ugovor o davanju u zakup Revelina, zatim aneksa tom ugovoru, zatim aneksa aneksu ugovoru, onda aneksa aneksovu aneksu ugovoru, te na koncu i aneksa aneksova aneksa aneksu ugovoru. Priznajem, i meni su oduvijek bili sumnjivi ta Daničićka, zatim Obradović i tako dalje, ali eto, na sreću, nisam imao nikakve dokaze kojima bih potkrepio svoje sumnje. Eto im sad pa nek razmišlja o tome što su učinili!

- Samo malo.... da, da, sad su krivi Daničićka i Obradović, dobro sam kazao, znate puno je imena u igri zadnjih godina. Dakle, redom, najprije je u aferi Šipan bio kriv Pero Vićan, znate ono oko onog nesretnog milijuna tamo - amo, kada mi je, mladom i neiskusnom, netko podmetnuo nekakvu kartu na potpis. Zatim je bio kriv onaj Denis Orlić, koji je zapravo teški lažov i prevarant, on je bio kriv za lažno svjedočenje... Da, to su, osim Daničićke i Obradovića, uglavnom krivci za sve moje brige zadnjih godina!

- Na kraju krajeva, iako bi netko možda na mom mjestu bio ljut na medije što su me tako dugo držali u neizvjesnosti oko jedne, složit ćemo se, tako važne stvari, skoro 24 sata, ja ću ipak reći kako sam zahvalan što je pravda na kraju ipak pobjedila. Imamo najveći budžet u Državi po glavi stanovnika, a to je ipak najbitnije.

Nakon Androve izjave da nije kriv, Dubrovnik je pogodio grom

Reakcije iz cijelog svijeta

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država izrazilo je danas zahvalnost što su dubrovački mediji, nakon procesa koji je trajao skoro 24 sata, konačno uspjeli otkriti tko je zapravo kriv za potpisivanje ugovora o najmu Revelina, zatim aneksa tom ugovoru, zatim aneksa aneksu ugovoru, onda aneksa aneksovu aneksu ugovoru, na koncu i aneksa aneksova aneksa aneksu ugovoru.

Glasnogovornik veleposlanstva, Stiven Austin, izjavio je za Porta Loko kako je, iako je prošlo znatno više vremena nego što su očekivali, pravda konačno zadovoljena.

- Od samog početka nismo vjerovali da je Andro Vlahušić namjerno potpisao falsi ugovor o najmu Revelina, zatim aneks tom ugovoru, zatim aneks aneksu ugovoru, onda aneks aneksovu aneksu ugovoru, na koncu i aneks aneksova aneksa aneksu ugovoru.

- CIA i FBI su nam dojavili kako su Marita Daničić i Dario Obradović sve to 'skemijali', ali smo se ipak pribojavali kako mediji neće imati dovoljno dokaza da ih osude za to kazneno djelo, izjavio je Austin i dodao kako je sretan što su se konačno potvrdile njihove sumnje da su iste osobe, koje su 'kemijale' oko ovog ugovora, zapravo 'kemijale' i oko ugovora iz afere Šipan i Androva tobožnjega potpisa na nekakvoj kartetini koju su mu podmetnuli, samo što su tada, slobodnim stilom gradonačelnika, za krivce odabrani Pero Vićan i Denis Orlić.

- U pitanju je veliki trijumf dubrovačkog novinarstva koji će učvrstiti dobre odnose između Dubrovnika i SAD-a, smatra glasnogovornik veleposlantsva, te dodaje kako će ovo istovremeno biti i velika opomena svima onima kojima ubuduće bude palo na pamet potpisivati nekakav falsi ugovor o najmu, zatim aneks tom ugovoru, zatim aneks aneksu ugovoru, onda aneks aneksovu aneksu ugovoru, te na koncu i aneks aneksova aneksa aneksu ugovoru.


Oštra reakcija iz pogrebnog poduzeća Boninovo

Direktor pogrebnog poduzeća Bononovo, Zlatko Ursić, također se osvrnuo na aferu Revelin, ustvrdivši kako je danas posve uvjeren da nitko od građana grada Dubrovnika nije umro dok je gradonačelnik bio Andro Vlahušić. On je dodao kako bi stoga bilo najbolje da građani za novog gradonačelnika ponovo izaberu Vlahušića, jer u tom slučaju razloga za paniku nema, ali da, ukoliko netko ipak umre, Andro Vlahušić nikako ne može biti kriv, za to ne treba kriviti novog gradonačelnika nego isključivo bivšu gradonačelnicu Dubravku Šuicu, i njenu krajnje neodgovornu politiku.

Ursić je izjavio kako je na njegov zahtjev urađena detaljna projekcija budućeg mandata Andra Vlahušića, kako bi se točno utvrdilo 'hoće li itko u Dubrovniku umrijeti dok je gradonačelnik Andro Vlahušić'.

- Rezultati su vrlo jasno pokazali kako baš nitko neće umrijeti ako novi gradonačelnik bude Andro Vlahušić. Samim tim logično je da u novom mandatu za nečiju smrt on ne može biti kriv, može biti kriva isključivo bivša gradonačelnica Šuica. Mi ćemo sve poduzeti kako bismo spriječili umiranje, ali ne možemo jamčiti kako ćemo za tako kratko vrijeme uspjeti sanirati svu štetu koju je napravila prošla gradska vlast, kazao je za Porta Loko Ursić.

Vlahušić ipak za nešto kriv: Zbog Andra me ostavila cura

Đivo Šojka, aktivist Dubrovačkog demokratskog Sojuza, tvrdi kako je bivša dubrovačka gradska vlast, predvođena Androm Vlahušićem, glavni krivac za njegov raskid sa dugogodišnjom devojkom Marom.

- Nakon tri godine zabavljanja Mara mi je prije nekoliko dana priopćila kako me ostavlja, skrušeno kaže Šojka.

- Preko zajedničkih poznanika i privatnog detektiva sam saznao da je odmah nakon raskida započela vezu sa Androm Vlahušićem. Treba li vam bolji dokaz kako je bivši dubrovački gradonačelnik ipak za nešto kriv, kako iza svega stoji baš on, zapitao se ovaj mladi momak.

Kontaktirali smo i njegovu bivšu djevojku Maru, koja odbacuje ove optužbe i tvrdi kako Andro nema nikakve veze sa njenom odlukom o prekidu vezu sa Đivom.

- Nakon tri godine veze došlo je do zasićenja. Đivo i ja smo se razišli oko životnih pitanja, a ne zbog Andra. Vlahušića sam tek naknadno upoznala na satovima salse. Do danas nisam ni znala da je u pitanju bivši dubrovački gradonačelnik, niti smatram da je to previše bitno, kaže Mara: naprosto me privukao njegov torzo, zaključuje.

Đivo smatra kako ovo objašnjenje predstavlja vrhunac cinizma. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak