GOTOVO JE VRIJEME VIŠESATNIH UŽIVANJA U RESTORANU Sve više ugostitelja gostima ograničava vrijeme boravka

GOTOVO JE VRIJEME VIŠESATNIH UŽIVANJA U RESTORANU Sve više ugostitelja gostima ograničava vrijeme boravka

Iako zvuči pomalo neobično ali u sve više restorana u Beču moguće je rezervirati stol samo na ograničeno vrijeme. Tako je sve više restorana u kojima se stol može dobiti samo na sat vremena i to po pomoću tzv. vremenskih stolova. Ta ideja izazvala je poprilično nezadovoljstvo gostiju koji se čude i negoduju zbog te odluke. Čak se oglasila i Privredna komora Beča te su poručili da im je jasan motiv ugostitelja koji su se odlučili na ovu neobičnu ideju, piše 100posto.hr

Piće za šankom

Među prvima koji su uveli ovakvu vrstu rezervacija su vrlo popularni bečki  restorani, a sve se češće događa da gosti nakon večere piće moraju popiti za šankom, jer im je isteklo vrijeme koje mogu koristiti za stolom. 

No, kako je objasnio voditelj odjeljenja za gastronomiju Bečke privredne komore ova nova odluka i način rada u sve više bečkih restorana je "tipična posljedica digitalizacije". 

Izaberite kasniji termin

Ranije su ugostitelji takva ograničenja gostima govorili uživo ili putem telefona, danas je već prilikom digitalne rezervacije jasno naznačeno maksimalno vrijeme boravka u restoranu. 

Što više gostiju

"Moramo shvatiti ugostitelje kojima je cilj da se za stolom tijekom večeri promijene barem dvije različite grupe gostiju, objašnjavaju iz Komore. No, koliko ćete dugo vremena ćete moći provesti za stolom ovisi i u vremenu dolaska u restoran, tako želite li dulje vremena provesti za stolom, preporučuje  se da izaberete kasniji termin odlaska u restoran.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak