Gore od muškaraca? Seks-stvari o  kojima pričaju žene

Gore od muškaraca? Seks-stvari o kojima pričaju žene

Od seksa s novim partnerom, dugo očekivanog orgazma, osjećaja "napaljenosti" ili pritužbi na dugo razdoblje celibata - mit je da žene ne razgovaraju o seksu.
Mit je kako samo muškarci međusobno razgovaraju o seksu, to čine i žene, samo s manjom dozom hvaljenja, a većom dozom humora.

Prema njoj postoje škakljive teme koje će žene obavezno podijeliti sa svojim bliskim prijateljicama:

1. Je li bilo seksa ili ne...
Novi partner je omiljena tema čavrljanja - krenuvši od njegovog fizičkog izgleda, mana i vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina će žena s prijateljicama obavezno prokomentirati je li do njega napokon došlo ili nije.

2. Napokon...
Žene su svjesne činjenice da je za dobar seks potrebno i "uhodavanje" s novim partnerom, otkrivanje što vam jednom i drugom odgovara, kao i opuštanja da bi se priznale skrivene želje. Zbog toga je prvi orgazam s nekim novim, osobito ako je on dugo iščekivan, važna vijest za podijeliti.

3. Baš mi se...
Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od posljednjeg seksa, žene će to rado prokomentirati šaleći se na vlastiti račun.

4. On to tako loše radi...
Postoji trenuci u kojima se seksualni partner doista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je vidio u porno filmovima, no doista ne postiže efekt kojemu se nadao. Svakako, to je tema za razgovor s frendicama uz dodatak "bolje bi bilo da preskoči predigru" ili "tko ga je lagao da to žene vole", a frendice će se nadovezati vlastitim "bolnim" iskustvima.

5. Moram se pohvaliti...
Niti žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podijeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu, ili još bolje "da je najbolja s kojom je bio".

6. Ako genitalije partnera odudaraju od prosjeka
Veće od prosjeka, manje, obrezano, tri bradavice, trikovi koji radi...- sve su to teme koje se pretresaju nakon pokojeg pića previše.

7. Rade li to i drugi?
Sumnjaju li u to je li ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način za provjeriti nego pitati prijateljice rade li to isto.

8. Perverzarije partnera
Ovo je najčešće tema za ismijavanje novih partnera s kojima se seks najvjerojatnije neće ponoviti. U tu kategoriji spadaju priče "htio je da uriniram po njemu" ili "viče mama za vrijeme seksa", "skviči kao prase".

9. Ako žele ostati trudne
Od izražavanje želje za bebom, dijeljenja savjeta o najboljoj pozi, izračunavanju plodnih dana i ovulacije te razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neugodne.

10. Ako ne žele ostati trudne
Nakon nezaštićenog odnosa, ponovnog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme prije razgovora s partnerom idu na "tapetu" s frendicama.

11. Prepričavanje sramotnih situacija
"Uletjeli su nam njegovi roditelji", "ulovila nas je policija u autu", "slomili smo njegov penis za vrijeme seksa" - pa i to se s nekim treba podijeliti, zar ne?

12. Ako je seks bio loš, zaista loš
Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš "koliko još", seks u kojem partner misli samo na sebe...- pritužbe prijateljicama su obavezne.

13. Ako bi s nekim samo tako...
Zgodan susjed, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću - i žene pričaju o tome kome bi drage volje "dale".

14. Ako primijete nešto neobično
Od neobičnih bolova, iscjedaka, neobičnog ciklusa, peckanja, svrbeža i straha od bolesti - prijateljice pružaju utjehu, savjete i vlastita iskustva. 

0 Komentara:

Komentiraj članak