Glavna organizatorica izbora za miss DNŽ IVANA MERČEP: Dobra organizacija je ključ uspjeha!

Glavna organizatorica izbora za miss DNŽ IVANA MERČEP: Dobra organizacija je ključ uspjeha!

Poznata PR menadžerica i osoba koja je u svijetu odnosa s javnostima itekako prepoznatljivo ime, Ivana Merčep iza sebe ima brojne uspješne projekte, a ove godine organizira Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Naime organizacija raznih događaja je ono što radi s ljubavlju, a uspjeh projekata koje ona uzme u ruke je zajamčen. Vrijedi spomenuti neke od uspješnih projekata iza kojih ona stoji a to su nastup David Guette, Splitski festival, Ford Super Model, Zadar fashion night, Modna ikona, Dubrovnik Fashion,Izlozba akademskog slikara Mara Kriste na tvrdjavi Sv.Ivana i drugi. O poslu kojim se bavi, kandidatkinja na izboru, kompletnoj organizaciji i podršci u radu otkrila nam je u intervjuu.
Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije će se održati nakon šest godina, kako ste odlučili ponovno vratiti ovaj događaj u Dubrovnik?

Ovo je izazov koji sam rado prihvatila, te smatram da se ovakav događaj trebao održati i ranije jer to grad Dubrovnik zaslužuje zbog mnogih prednosti koje ima i koje ga krase. Te prednosti čine ga najljepšim gradom na svijetu.

Ovaj događaj oživjet će grad, lijepe djevojke u lijepom gradu. Kako komentirate to?

Ženska figura uvijek je traženi motiv kako u umjetnosti tako i u drugim segmentima. Ne zaboravimo Dubrovnik je idealna pozornica za predstavljanje ljepote kojoj grad daje pečat i zaokružuje na neki način tu cjelinu i sve se fokusira na ženu.

Iz kojih dijelova županije su natjecateljice i imate li već svog favorita?

Natjecateljice su najprije iz Dubrovnika, te potom Metkovića, Opuzena, Korčule. Ne bih nikoga favorizirala jer sam uistinu zahvalna svim curama koje su jedna mala obitelj. Nadam se da će se prijaviti i kandidatkinja iz Ploča.

Kruna ste cijele organizacije, kako napreduje posao?

Ima puno posla, a jako malo vremena. Radi se po cijele dane, velikim intenzitetom i potrebno je imati mnogo energije da bi se sve ovo izdržalo. Zasad sve ide po planu i presretna sam zbog toga.

Kako izgleda život jednog menadžera kao što ste Vi? Jeste li pod stresom?

Stres je uvijek prisutan kod organiziranja događanja, a posebno se to odnosi na ovako veliki posao.

Kako sve uspijete stići? Koji je ključ uspjeha?

Već dugo sam u tom poslu pa mi je to na neki način postao stil i način života koji sam rado prihvatila. Dobra organizacija u poslu je ključ uspjeha, a podrška je pozitivni poticaj. Stoga sam vrlo zahvalna svojoj obitelji i prijateljima koji su mi uvijek podrška. Veoma sam zahvalna Mladenu Dragičeviću koji mi je dao poslovni poticaj da nastavim dalje raditi. Također bi se zahvalila prvenstveno gradu Dubrovniku,Zupaniji grada Dubrovnika,Turistickoj zajednici grada Dubrovnika,Turistickoj zajednici zupanije Dubrovnika, svojoj dragoj prijateljici Jeleni Hendić, te prijateljicama Martini Šiljeg i Tini Ključe Mihaljević, Ani Obradovic,Demili Dilberovic,Nili Milicic Vukosavic,njenom suprugu,gdinu Maru Kristicu,mome partneru Ivanu Hladilu i mnogim drugima da sad ne nabrajam koji su mi bili vjetar u ledja na ovom projektu,i za kraj Gdinu Frankovicu koji mi je ustupio jedan prostor iz snova,a to je Aci Marina Dubrovnik.

Prvi put organizirate Izbor za Miss općenito?

Ovo je jedan ozbiljan projekt kojeg sam prihvatila vrlo rado da se družimo i upoznamo, a uostalom cijeli život radim s manekenkama i modelima pa mi je posao vodilja koja me prati cijeli život. Bila sam prisutna na Izborima ljepote kao promatrač i suorganizator, a nikad kao glavni organizator. Kruna mog posla je bila bratova izložba na zidinama i ponosna sam na taj angažman. Ljudi ne govore, već djela.

Što vas najviše motivira za rad?

Ljubav prema obitelji, poslu, kolegama i prijateljima.

Budući planovi su...

U prosincu ove godine slijedi izložba mog brata u Rimu i Milanu koju organiziram s sestrom. Ponosna sam što sam dio te izložbe i to mi je sljedeći zadatak kojeg ću odraditi s velikom ljubavlju.

0 Komentara:

Komentiraj članak