GLADIATOR TEAM CROATIA U tijeku upisi za rekreativne treninge

GLADIATOR TEAM CROATIA U tijeku upisi za rekreativne treninge

Već smo ušli u siječanj mjesec za kojeg mnogi smatraju da je i najdepresivniji mjesec u godini.

 
Također ovo je mjesec bure i niskih temperatura. Mnogi upravo u zimskim mjesecima ne znaju što bi doslovno od sebe. E pa mi za Vas imamo rješenje.

Tjelovježba.

Em' što je zdrava i za psihičko i fizičko zdravlje, em' što ćete ispuniti sebi jedan dio dana i tako ubiti dosadu.

S novom godinom u Gladiator Team Croatia počinju i treninzi za nove članove.  Ne bojte se, neće Vas nitko tući pa ne idete u profesionalce. Naši Gladiatori nude Vam rekreativne treninge da se osjećate bolje u svom tijelu, a u treninge spadaju klasične vježbe snage uz elemente kickboxa.

I nije bitno koliko imate godina, jeste li muško ili žensko jer oni primaju sve zainteresirane. U slučaju da niste baš za grupne treninge Gladiatori imaju rješenje.  U vremenskom periodu od 07 ujutro do 10 sati navečer možete izabrati termin kad Vama najviše odgovara za treniranje te naravno dobivate svog privatnog trenera. Znači prilagođava se sve prema Vama.

Također, u tijeku je sastavljanje grupe za djecu od 8 do 13 godina, no i prije sastavljanja grupe djeca tih godina su u mogućnosti započeti s treninzima.

I naravno tu su grupni treninzi, savršeni za one koji se vole družiti i upoznavati nove ljude.  No, grupe se dijele na muške i ženske iako postoji iznimka ukoliko želite s muškima trenirat i to vam se može omogućiti.

Još uvijek, prostori Gladiator Croatia Team-a se nalaze na Medarevu u zgradi bolnice.


Svi zainteresirani, sve potrebne informacije možete dobiti na broj 098/ 991 2159 ili na Facebook stranici Gladiator Croatia  

 I zapamtite, u zdravom tijelu zdrav duh!

Raspored treninga

Raspored treninga Facebook

0 Komentara:

Komentiraj članak