Gdje je ljudskost djelatnika Sanitata kada pauk odnosi automobil teško  bolesnoj i jedva pokretnoj osobi?

Gdje je ljudskost djelatnika Sanitata kada pauk odnosi automobil teško bolesnoj i jedva pokretnoj osobi?

Danas je Sanitat d.o.o. Dubrovnik, a po pozivu djelatnika Parking tim d.o.o. Rijeka, koji je koncesionar parkinga u Općoj bolnici Dubrovnik, odnio automobil osobi koja je došla u pratnji u bolnicu na pregled. Naime, kako je navela čitateljica, riječ je o "teško bolesnoj i jedva pokretnoj osobi".
"Nakon pregleda, pacijent je trebao ići svojoj kući, ali naravno nema automobila na parkingu", istaknula je čitateljica koja je odlučila ovo priču podijeliti s javnosti te ostati anonimna.

"Ukoliko je automobil bio nepropisno parkiran i nije ugrožavao promet, a u ovom slučaju niti jedno od navedenog nije učinjeno, zar ne postoji sankcija, odnosno kazna, za sličan prekršaj", upitala se razočarana čitateljica koja se zahvalila djelatnici OB Dubrovnik koja je uputila na koji način zbrinuti pacijenta dok se nisu snašli za prijevoz.

Čitateljica se ogorčeno zapitala gdje je ljudskost djelatnika Sanitata i Parking tima, a posebno naglasivši činjenicu kako djelatnici Sanitata moraju znati da "nitko na Medarevo ne ide zabavljati se niti piti kave".

Ovaj slučaj postavlja moralne dvojbe iznad zakonskih i poziva na razmatranje problema ubuduće jer doista je loš način za uvođenje reda preko leđa bolesnika kojima je potrebna bolnička pomoć.

A.Č.
  
0 Komentara:

Komentiraj članak