Frajeri, oprez: Ovo su najopasnije poze u seksu zbog kojih može doći do prijeloma penisa

Frajeri, oprez: Ovo su najopasnije poze u seksu zbog kojih može doći do prijeloma penisa

Skupina znanstvenika identificirala je najopasnije seksualne poze, a neki od njih mogle bi vas poprilično iznenaditi.
Zdravlje i sigurnost vjerojatno su posljednja stvar na vašem umu kada ste uhvaćeni u mrežu strasti, ali nova istraživanja pokazuju da seks može povremeno izazvati ozbiljnu štetu - bez obzira koristite li kondom ili ne.

Za istraživanje je procijenjeno 90 heteroseksualnih muškaraca u dobi od 18 do 66 godina s frakturama penisa (prijelom ili fraktura penisa je relativno rijetka, no kad se dogodi, vrlo je dramatična. Gotovo uvijek nastaje nakon tupe traume penisa u erekciji).

Istraživači su istraživali potencijalne uzroke svake ozljede, uključujući položaje, masturbaciju i manipulaciju, kako bi se procijenio odnos između položaja u seksu i ozbiljnosti frakture penisa.

I pobjednik je.....

Otkriveno je da je "doggy style" - slučajno jedna od omiljenih seksualnih pozicija - izazvao nevjerojatnih 44 posto svih prijeloma, vjerojatno zbog toga što priroda položaja može dovesti do slabo usmjerenih potisaka koji uzrokuju da penis udara u partneričinu zdjeličnu kost.

Na drugom mjestu je misionarski položaj, koji je bio odgovoran za 25 posto prijeloma.

Zanimljivo je i da misionarski i 'doggy style' uzrokuju ozbiljnije prijelome od bilo kojeg položaja u kojem je žena na vrhu, unatoč tome što se 'cowgirl' smatrala najopasnijim položajem u prethodnim studijama.

Međutim, nema potrebe za celibatom, budući da su frakcije penisa zapravo rijetke, piše zivotistil.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak