FASHION WEEK: On kao velika zvijezda

FASHION WEEK: On kao velika zvijezda

Nadolazeći Smart Fashion Week Zagreb, osim iščekivanih revija renomiranih domaćih dizajnera te odličnih stranih dizajnerskih imena koja svoje kolekcije predstavljaju na Fashion Weekovima u Londonu, Parizu, Madridu, Berlinu i Istanbulu, priprema nam mnoga iznenađenja i uzbudljivosti. Jedna od njih sigurno je suradnja londonskog The Rodni banda i Smarta.
S obzirom da su najnoviji modeli Smart vozila, FORtwo i FORfour nedavno premijerno prikazani u Zagrebu, publika će na Smart Fashion Weeku Zagreb imati priliku vidjeti ekskluzivan dizajn modernog gradskog vozila za dvoje - FORtwo modela s  potpisom londonskog pop art branda iza kojeg stoji poznati dizajner Philip Colbert.   S obzirom da vojska fanova The  Rodnik Banda uključuje Karl Lagerfelda, Annu dello Russo,Georgiu May Jagger, Poppy i Caru Delevingne, Lily Cole, Siennu Miller, Liv
Tyler, kraljicu Raniu od Jordana, Lady Gagu te Ritu Oru sigurni smo kako će i zagrebačka publika, koja se ovog veselog  branda sjeća sa Zagreb Fashion Weeka prije tri-četiri  godine, kada je na njemu bio rado viđen gost, s oduševljenjem dočekati i novu The Rodnik band  kolekciju.  Tako će prvi dan Smart Fashion  Weeka Zagreb, u petak, publika u zagrebačkom Hypo Centru osim u proljetno/ljetnoj kolekciji ovog branda uživati i u prezentaciji veselog Smart FOR Art FORtwo modela na pisti.
Osim jedinstvenog umjetničkog potpisa na novom Smart FORtwo modelu, Philip Colbert osmislio je i odlične Smart FOR Art t-shirt majice za koje smo sigurni da će postati pravi modni hit komad zagriženih domaćih fashionistica.
 Povodom ove suradnje Philip je izjavio kako obožava doći u Zagreb gdje se osjeća kao počasni građanin te kako mu je posebno drago što je osmislio dizajn za cool vozilo koje je zapravo pravo malo umjetničko djelo. "Volim kada dobijem priliku spojiti neke svakodnevne proizvode koje ljudi vole sa zabavnom stranom umjetnosti. The Rodnik band je veseo, otkačen, pozitivan i muzikalan - sve je to i Smart te sam  ponosan što sam dobio priliku osmisliti dizajn za novi model Smarta."
Tako je Philip nakon suradnje s Rolexom, Apsolut votkom, Oviesseom, Asosom, Nylon magazine, pariškom robnom kućom Galeries Lafayte, Urban  Outifitterom, Selfridgesom i New Era kapama, ostvario suradnju i s glavnim partnerom Fashion Weeka Zagreb, Smartom.  Smart FORtwo model jedinstven je u gradu upravo zbog svojih karakteristika – agilan, okretljiv, komforan, idealan za gradski ritam vožnje.
Novi Smart je jedna velika ideja za urbanu mobilnost. Ideja koje se ne da zaustaviti jer status quo vidi kao izazov, a ne kao zapreku. Ideja koja na velika  i mala pitanja vezana uz gradsku vožnju odgovara s osmjehom, koja život u gradu svaki dan čini jednostavnijim, ljepšim i bezbrižnijim.  „Željeli smo nov, urban, dinamičan, moderan i praktičan model Smarta povezati s dizajnerom kojeg krase upravo navedeni epiteti. The Rodni band je sve to, pa čak i više. Proteklog tjedna model je uspješno prezentiran hrvatskoj publici, a sigurna sam kako će sve poklonike vozila tog tipa naš redizajnirani model također oduševiti. Cilj nam je pružiti maksimalnu udobnost, pokretljivost, agilnost i praktičnost u minimalnom dizajnu, a Smart modeli potvrđuju kako ona stara 'mini je maksi' i dalje vrijedi.“ – izjavila je Sanja
Buterin, voditeljica odjela marketinga i PR-a Star Importa.   Philip Colbert inspiriran je Pop Art pokretom. 'The Rodnik band' djeluje kao pop  bend, a ne tradicionalna modna marka i svaku kolekciju prati posebno osmišljena pjesma. Iz tog razloga su njihove kolekcije  jedinstvena kombinacija glazbe, umjetnosti i mode koje kombiniraju tri usko povezana žanra i stvaraju jedinstveni modni koncept. Kultni modni novinar Andre Leon  Talley Philipa opisuje kao "kumče Andyja Warhola"  tako da će Smart zahvaljujući The Rodnik bandu postati Art pravo malo umjetničko djelo.

0 Komentara:

Komentiraj članak