Evo zašto se hrvatska tenisačica odbila   rukovati na kraju  meča, a kolegice je  podržavaju

Evo zašto se hrvatska tenisačica odbila rukovati na kraju meča, a kolegice je podržavaju

Mirjana Lučić Baroni poražena je prije nekoliko dana u 2. kolu WTA turnira u Madridu od Njemice Laure Siegemund 2-6, 6-3, 3-6, a hrvatska tenisačica se na kraju meča odbila rukovati sa suparnicom.
Susret između Hrvatice i Njemice dobio je neočekivani nastavak. Lučić Baroni se nije rukovala, a preko Facebooka objasnila je zašto je tako postupila, kako prenosi tportal.

'Toliko ljudi želi znati zašto se nisam rukovala sa suparnicom... Davno sam počela s tenisom i bila sam u mnogim teškim situacijama na terenu i izvan njega, ali svih tih godina nisam vidjela takvo ponašanje. Moja suparnica tri puta je tražila pomoć fizioterapeuta, dva je puta išla na WC, prestajala je igrati usred gemova kako bi dobila još tretmana (uvijek kada sam pobjeđivala), uzimala smiješno puno vremena između poena i vrištala kao životinja na svaku moju pogrešku.
I zato to nije bilo nesportsko ponašanje s moje strane. I da, tako se i prije ponašala. To nije prihvatljivo', napisala je Lučić Baroni.

Zanimljivo, hrvatska igračica dobila je potporu od kolegica iz tenisa.

'Totalno se slažem s tobom. Isto se dogodilo i u mojem meču s njom. Samo naprijed', napisala je Svetlana Kuznjecova.

Još je oštrija bila Sesil Karatančeva.

'Još si bila i previše pristojna prema njoj. Isto mi se dogodilo na Roland Garrosu i da vam kažem, željela sam je odvući izvan stadiona i prebiti je. To što se nisi rukovala s njom zapravo je sportski potez. Njezinom ponašanju nema mjesta u sportu. Ako želi glumiti, neka ide u Hollywood. Poštujem te', napisala je Bugarka.

0 Komentara:

Komentiraj članak