Evo kako pročitati poruku u Whatsappu bez znanja pošiljatelja

Evo kako pročitati poruku u Whatsappu bez znanja pošiljatelja

Pokušavate ignorirati nekoga? Ne bojte se, možete priznati, niste jedini. Uvijek postoji osoba čije poruke pokušavamo ignorirati. I to je bilo kako prije nego se pojavio Whatsapp i plave kvačice koje potvrđuju da se primili, vidjeli i pročitali poruku. Nakon toga više nema skrivanja…Srećom pa postoji način kako pročitati poruke i pritom zaobići aktiviranje plavih kvačica. Sve što trebate napraviti je prebaciti telefon u Airplane Mode prije nego otvorite poruku. Tako će kvačice na ekranu pošiljatelja i dalje ostati sive.
Na kraju nemojte zaboraviti zatvoriti Whatsapp aplikaciju prije nego isključite Airplane Mode. U suprotnom će vam sav trud biti uzaludan, prenosi net.hr

Ako vam ovo privremeno rješenje nije dovoljno, možete se zauvijek riješiti plavih kvačica. A to ćete učiniti ako u postavkama aplikacije isključite opciju potvrde o pročitanoj poruci.

Ovim potezom ćete onemogućiti pojavljvanje plavih kvačica, pa su šanse da vas osoba koju želite ignorirati kontaktira minimalne.

Ipak, kada isključite spomenutu opciju, ni vi nećete moći vidjeti potvrde o pročitanim porukama, čak ni od svojih najbližih i najdražih prijatelja i članova obitelji. Jeste li spremni na to samo da bi ignorirali jednu osobu?

0 Komentara:

Komentiraj članak