DUBROVNIK UZ SANADERA: 'Ćaća se vraća'

DUBROVNIK UZ SANADERA: 'Ćaća se vraća'

Grupa znakovitog naziva 'Ćaća se vrača' danas se ponovno aktivirala.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju društvenih mreža nakon današnje odluke Ustavnog suda o ukidanju presuda bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučajevima Hypo i Ina-MOL. Na Facebooku se ponovno aktivirala već postojeća grupa znakovitog naziva ‘Ćaća se vrača‘, na kojoj su danas duhovitim komentarima i slikama popratili najnoviji tijek događaja vezanih uz Sanadera.

Tako je ponovno postavljen i poziv na svečani doček Sanadera pri izlasku iz Remetinca, uz dodatak da će točan datum biti naknadno ažuriran, budući da na postojećem pozivu stoji 8. lipnja 2020. godine.

Slušam vijesti, brojim korake…

Postavljeni su i prigodni stihovi iz pjesme Moja domovina: “Svakog dana mislim na tebe, slušam vijesti, brojim korake/ nemir je u srcima, a ljubav u nama/ ima samo jedna istina// Svaka zvijezda sija za tebe/ kamen puca pjesma putuje/ tisuću generacija noćas ne spava/ cijeli svijet je sada sa nama…”

Komentari na FB stranici te grupe pozivaju na ‘doček ćaće’, ističe se da je ‘ćaća slobodan, živjela pravda!’ te ‘eto njega nama kući’. Više o tome kako kane obilježiti Sanaderov izlazak iz Remetinca (koji bi mogao uslijediti krajem kolovoza, kako tvrdi njegov odvjetnik Čedo Prodanović), možete pogledati OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak