DUBROVNIK: Ekstremna marksistička organizacija "Grdan DubrovčanIN" ukrala most dr. Franja Tuđmana

DUBROVNIK: Ekstremna marksistička organizacija "Grdan DubrovčanIN" ukrala most dr. Franja Tuđmana

Dubrovnik je jučer ostao bez mosta "Dr. Franja Tuđmana", nakon što su nepoznate osobe isjekle cijelu konstrukciju mosta, spakirale most u, kako se pretpostavlja, veći broj kamiona i odvezle ga u nepoznatom pravcu.
Osim pričinjene materijalne štete, krađa ugrožava i sigurnost prometa, upozoravaju iz Odjela za promet, građevinsko zemljište i izgradnju grada Dubrovnika.

Vozači koji su jučer htjeli preko mosta bili su neugodno iznenađeni kada su shvatili da mosta zapravo nema.

- Krenuo sam na posao preko mosta kao i svakog jutra, kad ja tamo, a ono nema mosta! Užas! Zakasnio sam 15 minuta na posao jer sam morao preko Mokošice i Komolca. Nadam se da će uskoro naći i vratiti most, kaže jedan od brojnih vozača koji od jučer moraju na posao alternativnim putem preko Mokošice.

Dubrovačka policija radi na slučaju i tvrdi kako "most nije lako sakriti ni prodati, i da pretpostavljaju da će se pilon prije ili kasnije pojaviti negdje."

Vođa marksista Ernesto che Kaciga de Guerdan (foto:policijska arhiva)

- Lopovi su odlično organizirani i dovoljan je samo trenutak nepažnje da se dogodi ovako nešto, kažu u "Vila Palmi", i napominju kako ne isključuju mogućnost "izgradnje novog mosta ukoliko se ovaj ne pronađe".

U policiji kažu da je krađa izvedena krajnje munjevito, te vjeruju kako je bila toliko vješto izvedena da je nisu primijetili čak niti vozači koji su u tom trenutku bili na mostu. Sve upućuje na marksističku ekstremnu ljevičarsku terorističku organizaciju "Darko Kaciga Grdan DubrovčanIN", koja već godinama u lokalnom tjedniku "Glas Grada" prosvjeduje i traži žurno uklanjanje imena dr. Franja Tuđmana, podredno da se mostu vrati njegovo staro izvorno ime, "Kacigisti" ne preciziraju koje.

- Još utvrđujemo ima li vozača koje su "Kacigisti" ukrali zajedno sa mostom. Ukoliko se ispostavi da je to slučaj, ova krađa će dobiti potpuno novu dimenziju, a vinovnici će odgovarati i za kazneno djelo otmice iz nehata, rekli su nam u dubrovačkoj policiji. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak