DOBRODOŠAO POPUST: Svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije  AO Leko Mostar nudi popust od 20% na kompletan program felgi (FOTOGALERIJA)

DOBRODOŠAO POPUST: Svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije AO Leko Mostar nudi popust od 20% na kompletan program felgi (FOTOGALERIJA)

Vi volite Vaše vozilo? Mi također! Kako bi Vaš automobil u svakom trenutku izgledao upravo onako kako Vi želite, u AO Leko možete pronaći svjetski poznate 3M folije za promjenu boje vozila, u više od 40 boja i nekoliko mogućnosti završne obrade. Također nudimo i ugradnju folija za stakla koje dolaze u više od 20 tonova kojima ćete postići do 99,9% UV zaštite. Prilikom apliciranja folije dajemo vam sedam godina 3M garancije. Vrhunska nano tehnologija garantira vrhunsko zadovoljstvo krajnjeg korisnika.
Autooprema Leko osnovana je 2000. godine u Grudama na temeljima partnerstva i uspješne suradnje obitelji Leko s njemačkom tvrtkom Brock GmbH. Suradnja je započela 1997.godine otvaranjem pogona za proizvodnju aluminijskih felgi u Jajcu, isključivo za njemačko tržište. Budući da smo bilježili konstantan rast proizvodnje iz godine u godinu poželjeli smo naš proizvod ponuditi i na domaćem tržištu te smo osnovali tvrtku Autooprema Leko koja je uz naše vlastite brendove (Brock i RC-design) nudila i mnoge druge. Ponuda se zasnivala isključivo na vele i maloprodaji felgi s kojima smo postigli da danas 37 poslovnih subjekata u BiH nudi naš proizvod.

Nakon osam godina uspješnog poslovanja i prihvaćanja našeg proizvoda, zahvaljujući iznimno visokoj kvaliteti, pojavila se i želja i potreba za ekspanzijom, koja podrazumijeva nove filijale i širu ponudu.

Naša ponuda obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, autodijelove, autokozmetiku itd. a odlučili smo se razlikovati od konkurencije ponajprije u segmentima kvalitete, usluge i inovacija, što je rezultiralo time da jedini na ovim prostorima pružamo usluge Smart Repair tehnologije za koju posjedujemo certifikate ovlaštene obuke kao i zastupništva za BiH.
Autooprema Leko Mostar je naš prvi korak u tom pravcu, a usmjereni smo na daljnju ekspanziju kako na BiH tako i na hrvatskom tržištu.Ponuda također obuhvaća i prerade vozila, tj. kompletni tuning vozila.Ugovori s renomiranim svjetskim tvrtkama tuning opreme - RIEGER TUNING, KW automotive (KW, WEITEC, LSD – Lambo Style Doors) i DECTANE garantiraju  vrhunsku izvedbu i radove.
Uz već dobro poznate aluminijske felge iz naše dugogodišnje ponude (Brock Car Fashion, RC Design, Oxigin, Carmani, Borbet, i dr.) čiji smo i generalni zastupnici, nudimo i prošireni program poznatih proizvođača tuning-aluminijskih felgi kao što su: BARRACUDA, TOMASON, DOTZ TUNING WHEELS, BBS, KESKIN, itd.
Trenutno pregovaramo o suradnji s nekoliko poznatih firmi iz područja motor–tuning-a, o čemu ćemo Vas redovito izvještavati.Samo za vozače i vlasnike vozila iz grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije pripremili smo posebnu akciju.
Dolaskom u AO Leko Mostar ostvaruju popust od 20% na kompletan program felgi. Akcija traje do 1. lipnja ove godine.
Svi kupci iz Hrvatske ostvaruju pravo na povrat poreza.

Želite li dobiti još bolju sliku i dojam o tome što radimo i nudimo posjetite www.AO-Leko.com

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

aUTO lEKO

aUTO lEKO PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

Auto Leko

Auto Leko PortalOko

0 Komentara:

Komentiraj članak