DNEVNIK JEDNE STJUARDESE Ono što je njen muž pročitao u njemu 'diglo zemlju na noge'

DNEVNIK JEDNE STJUARDESE Ono što je njen muž pročitao u njemu 'diglo zemlju na noge'

Jedan je muškarac uzeo dnevnik svoje žene stjuardese. Ono što je u njemu bilo napisano, bilo je toliko šokantno za njega da je želio objaviti sav sadržaj dnevnika.
Njegova žena je stjuardesa u aviokompaniji Transavia, a detaljno je opisala u dnevniku kako je imala seksualne odnose s nekoliko zaposlenika te avioprijevozničke tvrtke, u zrakoplovu, tijekom presjedanja i u hotelima u kojima je noćila između letova. 

Cijelu priču njezin suprug pokušava objaviti u medijima, a njegova supruga i aviokompanija tvrde da će to stopirati. Slučajem će se, navode, baviti i sud u Haagu 24. listopada. 

Odvjetnici spomenute zrakoplovne tvrtke tvrde da podnose tužbu protiv stjuardesina supruga i terete ga zbog objavljivanja njezinih privatnih e-mailova koje je izmijenila s trećim osobama. 

Iz ureda glasnogovornika tvrtke za Mail Online stigao je odgovor na cijelu situaciju: Sve razmatramo vrlo ozbiljno. Interno istraživanje pokazalo je da sigurnost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. 

Cijela priča komentira se i na Twitteru gdje su korisnici počeli pisati objave s hashtagom "50 nijansi zrakoplova", "50 nijansi zelene" ...

Izvor: Večernji.hr

1 Komentar:

Komentiraj članak