Divlji Kyrgios -  protiv Murrayja opet imao brojne ispade

Divlji Kyrgios - protiv Murrayja opet imao brojne ispade

Andy Murray je u prvom kolu US Opena sa 7-5, 6-3, 4-6, 6-1 zaustavio Nicka Kyrgiosa, a poraženi Australac je tijekom meča opet pokazao svoj temperament.
Zločesti dečko profesionalnog tenisa je Nick Kyrgios. Australac koji se ne može kontrolirati u trenucima kada mu na terenu ne ide prema planu pozornost javnosti ponajviše je privukao svojim sramotnim ispadom nedavno u Montrealu kada je za vrijeme susreta sa Stanislasom Wawrinkom poručio Švicarcu kako mu drugi igrač (Thanasi Kokkinakis) spava sa curom, a pri tome je mislio na Hrvaticu Donnu Vekić.

Njegovo ponašanje osudile su sve teniske zvijezde, no on je od ATP-a dobio blagu kaznu od 25 tisuća dolara i četiri tjedna uvjetne suspenzije.

Ipak, Australac se ni dalje ne može obuzdati. U prvom kolu US Opena protiv Škota Murrayja je imao fantastičnih poteza, ali isto tako i bijesnih ispada. Kada je živčano udarao po loptici znao mu je iz ruke izletjeti reket, raspravljao je uporno s glavnim sucem, emotivno se derao nakon pogrešaka ili cinično smijao, čak se pravio da spava između gemova.

0 Komentara:

Komentiraj članak