DINO DVORNIK DANAS BI SLAVIO 55. ROĐENDAN 'Bolje živit malo, al' k'o kralj, nego puno ka' ovca'

DINO DVORNIK DANAS BI SLAVIO 55. ROĐENDAN 'Bolje živit malo, al' k'o kralj, nego puno ka' ovca'

Da je živa, pokojna glazbena legenda Dino Dvornik danas bi slavio 55. rođendan, a njegova udovica Danijela Dvornik na društvenim mu je mrežama posvetila posebnu rođendansku čestitku, piše Index.hr
Danijela je objavila njegovu fotografiju na Instagramu na kojoj piše njegova misao: "Bolje živit malo, al k'o kralj, nego puno ka ovca." Uz to, u opisu je dodala: "Fališ. Volimo te. Uvijek u srcu. Moj životni učitelj", a njena čestitka oduševila je brojne obožavatelje pokojnog kralja funka.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Danas bi mu bio 55 rođendan❤️! Fališ. #volimote #uvijekusrcu #mojzivotniucitelj

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)Kol 19, 2019 u 11:54 PDT

"Bit će da je danas fešta žešća s one strane", napisala je jedna obožavateljica, a druga je dodala: "Kralj, tako je imao veliko srce i bio jednostavan i svoj. Nek' mu je sretan tamo gore u nebeskim prostranstvima." "Jedan jedini, neponovljivi", "Legenda se ne zaboravlja", "Danas ga slušamo", pisali su ljudi dalje u komentarima.

 

Inače, Dinine izreke i simpatične poruke su jedna od stvari koje je Danijela kod njega posebno voljela, pa na društvenim mrežama nerijetko podijeli i neku takvu uspomenu, poput razglednica koje joj je slao i poruka kakve bi joj ostavljao po kući.

0 Komentara:

Komentiraj članak