Dimitrov bez break-lopte izbacio Čilića

Dimitrov bez break-lopte izbacio Čilića

Marin Čilić ispao je porazom od Bugarina Grigora Dimitrova u drugom kolu ATP turnira BNP Paribas Masters u Parizu.
Nakon što je kao 12. nositelj bio slobodan u prvom kolu, Čilić je izgubio od Dimitrova sa 7:6 (3), 7:6 (2) u meču u kojemu je imao 0-10 iskorištenost break-lopti, a suparnik nije imao niti jednu priliku za oduzimanje početnog udarca.

Čilić je imao puno prilika da okrene meč u drugom smjeru, no slabo ih je koristio. Tako je u prvome setu imao čak šest break-lopti, ali iskoristio nije niti jednu, dok Dimitrov  niti jednom nije zaprijetio Marinovom servisu. Na kraju je Bugarin dobio set sa 7-3 u tie-breaku, piše hrt.

Slična priča i u drugom setu. Kod 1:1 Čilić ima dvije vezane break-lopte, ali opet se je Bugarin izvukao. Čilić je ponovno u prilici za oduzimanje servisa kod 4:4, prvu break-loptu Dimitrov je spasio asom, a kod druge je imao sreće, jer se lopta od mreže odbila u aut. Na kraju je ponovno odlučivao tie-break i opet je bugarski tenisač bio uspješniji.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, prošle godine u Brisbaneu slavio je Čilić, a sada u Parizu Dimitrov. U sljedećeoj rundi Pariza Dimitrov igra s Davidom Ferrerom.

Uskoro će na teren u Parizu izaći Borna Ćorić, koji igra s trećim tenisačem svijeta Andyjem Murrayjem.

0 Komentara:

Komentiraj članak