Detalji najiščekivanijeg svjetskog jet set vjenčanja u Dubrovniku

Detalji najiščekivanijeg svjetskog jet set vjenčanja u Dubrovniku

Početkom lipnja Dubrovnik će biti odredište najiščekivanijeg svjetskog jet set vjenčanja, a modni portal buro 247 ekskluzivno donosi najzanimljivije detalje vjenčanja koje će Dubrovnik još jednom postaviti na naslovnice svjetskih medija.
Jedna od nasljednica Hearst imperija, Fabiola Beracasa će u trodnevnoj ceremoniji izgovoriti sudbonosno "da" svom zaručniku, uglednom njujorškom bankaru Jasonu Beckmanu.

Vjenčanje će pohoditi brojni uglednici iz njujorškog društvenog života, iz svijeta mode i biznisa. Najavljeni su Raf Simons, kreativni direktor kuće Dior, Tatiana Santo Domingo, članica monegaške kraljevske obitelji, Elizabeth Von Guttmano, osnivačica System magazina, princeza Elizabeth Von Thur und Taxis, Karl Lagerfeld i brojni drugi.

Kako Büro 24/7 ekskluzivno saznaje, uzvanici su rezervirali većinu ekskluzivnih dubrovačkih hotela i vila. Dio uglednika biti će smješten u hotelu Excelsior a ostatak u vilama Dubrovnik, Argentina i Orsula. Uz ručno napisanu pozivnicu, gosti su dobili i mapu grada s adresama brojnih evenata kao i sve informacije o bogatoj dubrovačkoj povijesti.

Sam čin vjenčanja održat će se u palači Sponza, nakon kojeg je organiziran svečani ručak u Rektorovoj palači. Za večeru je rezervirano kazalište Marina Držića. Tijekom svog trodnevnog boravka uzvanici će posjetiti Lokrum gdje je planiran ručak, uživat će u pićima u East West Beach Clubu te plesati na velikom partyju na tvrđavi Lovrijenac. Događanje ovog kalibra sigurno će postaviti Dubrovnik na naslovnice svjetskih medija, uključujući i američki Vogue koji bi trebao objaviti opsežnu reportažu s vjenčanja.

0 Komentara:

Komentiraj članak