Deset signala koji otkrivaju jaku seksualnu požudu

Deset signala koji otkrivaju jaku seksualnu požudu

Kada su slučajni dodiri prožeti seksualnim tenzijama, osjetit ćete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.
Ako niste sigurni sviđa li vam se on/ona, ovo su signali koji definitivno ne griješe.

Intenzivan kontakt očima

Ako niste sigurni sviđa li vam se ona/on, obratite pažnju na kontakt očima. Ako često sebe uhvatite da želite ostvariti dugotrajan i intenzivan kontakt očima, jasno je da ste zainteresirani za određenu osobu i da želite nešto više od pogleda.

Zavodljivi govor tijela

Ako se nesvjesno približavate osobi do vas, vrlo lako je moguće da ste potpuno poludjeli za njom. Stručnjaci, koji su se bavili govorom tijela, otkrivaju da ova gesta iskazuje našu želju da se što više emocionalno i fizički povežemo s osobom koja nam se sviđa. Često se događa i da u ranim fazama zaljubljenosti partneri oponašaju pokrete svojih partnera i tako iskazuju pažnju jedno prema drugom.

Senzualna tišina

Ako vam se događa da satima ne progovorite ni riječ, a da imate želju strastveno se poljubiti čim se ugledate, vjerojatno ste pronašli osobu koju ste oduvijek tražili.

Međusobno zadirkivanje

Bezopasna zadirkivanja i doskočice su često znak emotivnih promijena između dvoje ljudi. Ako imate želju zadirkivati određenu osobu, znajte da ste totalno pali na njezin šarm.

Stimulativni dodirKada vas netko u svakodnevnoj situaciji dotakne, vjerojatno nećete osjetiti ništa posebno. Ali kada su ti dodiri prožeti seksualnom tenzijom, osjetit ćete gotovo nalet elektriciteta, a nemoguće je ostati imun na tako nešto.

Svaki razgovor ima kontekst

Ako tijekom i najbanalnijeg razgovora primijetite dozu nevaljalog i luckastog seksualnog konteksta, između vas definitivno postoji kemija. Kada doživite ovu situaciju, osjetit ćete i snažnu seksualnu požudu koja će moćno utjecati na vašu svijest.

Promjene u glasu

Dokazano je da muškarci instiktivno promijene glas i počinju govoriti dubljim tonovima u prisutnosti žena koje im se sviđaju. Ako primijetite te promjene, eto jasnog signala što on misli.

Zadržavanje umjesto odlaska

Psiholozi tvrde da žene koje se duže zadržavaju ispred vrata svog stana poslije izlaska zapravo žele poljubac. Ista teorija vrijedi i za muškarce. Ako vaša grljenja traju duže od uobičajenog, samo je pitanje trenutka kada će doći do prvog poljupca.

Sjedenje preblizu

Većina ljudi čuva svoj osobni prostor. Ako sjedite preblizu jedno drugome tako da međusobno dodirujete ramena, definitivno postoji neobuzdana kemija među vama.

Osjećaj uzbuđenosti

Ako u prisutnosti neke osobe osjećate nemir, uzbuđenje i nestrpljenje, očigledno je da ste ludi za njom.

0 Komentara:

Komentiraj članak