DESET NAJSKUPLJIH VILA NA NAŠOJ OBALI Cijenu ne želite znati

DESET NAJSKUPLJIH VILA NA NAŠOJ OBALI Cijenu ne želite znati

Vile na Jadranskoj obali uistinu su raskošne te imaju sve što i najzahtjevniji gost može poželjeti, piše Net.hr.

Ako ste ljubitelj glamura i stila te volite komfor, za idealan godišnji odmor ne trebate ići van Lijepe naše. Jadranska obala ozbiljuje vilama koje su dostojne i holivudskih zvijezda. Među tim “ljepoticama” po cijeni se istaknulo njih deset. Za najjeftiniju od njih, morat ćete izdvojiti 1.240 eura po danu, piše 24 sata.

Ona ima sve što je potrebno, čak i bazen s grijanom morskom vodom, jacuzzi, sunčalište te prostor za masažu. Dnevni boravak i terasa uređeni su kao prostor za igru za tinejdžere. Cijena po danu iznosi 7.857 eura.Vila Šeherezada (Dubrovnik)

Često ju nazivaju i Taj Mahalom Mediterana, a sastoji se od pet luksuznih apartmana. U njoj su boravili, između ostalih, i Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez. Za goste se od 0 do 24 sata brine privatni batler koji im ispunjava sve želje. Cijena po danu iznosi 7.000 eura.


Villa Charm (Brač)

Pri uređenju ove vile sa šest soba, za potrebe unutarnje rasvjete angažiran je njemački dizajner. Gosti mogu uživati u predivnom pogledu na more iz bazena, a na raspolaganju su im još i pet kupaonica te vrt bogat unikatnim biljem. Cijena po danu iznosi 7.000 eura.Više pročitajte OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak