DARKFIELD ANALIZA Rezervirajte termin i saznajte na vrijeme sve o svojem zdravlju

DARKFIELD ANALIZA Rezervirajte termin i saznajte na vrijeme sve o svojem zdravlju

Darkfield analiza već je mnogima poznata kao metoda kojom mogu poboljšati zdravstveno stanje organizma i to promjenom prehrambenih navika, životnog stila te nadopunom prehrane ako to organizam traži.
Mnogi od nas ni ne pomišljaju na bolest dok ih nešto ne zaboli, ali tada je u mnogim slučajevima bolest već uznapredovala i teže se liječi. Naročito mladi danas ne odlaze na preventivne preglede, a metode poput ove svakako spadaju u kategoriju "bolje spriječiti, nego liječiti".

Putem Darkfield analize upalni procesi i bolesti u nastajanju mogu se uvidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih znakova oboljenja, a u mnogim slučajevima bolest je moguće i izliječiti prije nego uopće dođe do pojave prvih simptoma. 

Osim liječenja bolesti, ovom metodom se jasno vide posljedice izloženosti stresu te uzroci slabog imuniteta što je naročito kod djece dosta značajno.

Također, čest uzrok glavobolja, vrtoglavica i kroničnog umora danas kod mnogih osoba, vrlo često su samo znak manjka kisika u organizmu. Tada dolazi do nedovoljne opskrbe mozga kisikom, što za posljedicu može imati i slabljenje psihičkih funkcija (pamćenje, koncentracija).

Ova analiza, između ostalog, pokazuje pokretljivost eritrocita te njihov oblik, zahvaljujući čemu se, uz određenu terapiju, možete riješiti i ovih spomenutih simptoma i to najčešće terapijom u trajanju od 60 do 90 dana. 

Osim spomenutog, otkrijte ima li u vašem organizmu teških metala, parazita, postoji li hormonalni disbalans, imate li kiselost organizma, neprobavljene masnoće te mnoge druge činjenice koje će vam putem računala i mikroskopa objasniti dr. Albina Dumić, poznata osječka doktorica koja se Darkfield analizom bavi već gotovo dva desetljeća.

Svi zainteresirani Dubrovčani moći će napraviti Darkfield analizu ovog vikenda, 2. i 3. prosinca, a predbilježiti se možete na broj 097/719-4527.

Cijena analize i savjetovanja je 350 kuna i traje oko pola sata, a nalaz dobijete odmah po završetku.

0 Komentara:

Komentiraj članak