Dalmacija u mom oku na festivalu dobre hrane

Dalmacija u mom oku na festivalu dobre hrane

Posljednjeg dana festivala, osim Tjedna restorana, slatke ponude, vinokušnja, održat će se BarBaQ & DBC Craft beer večer te koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, povodom obilježavanje Svjetskog dana turizma i završnice ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala.
 
Trećeg dana sedmog Good Food Festivala, u subotu, 26. rujna održana su brojna događanja. Tematski ručak dalmatinskih specijaliteta "Dalmacija u mom oku", održao se u Konobi Veranda u Štikovici. Objedu je prethodila prezentacija izrade soparnika u izvedbi Mire Kuvačić iz sela Gata, a uz tri vrhunska slijeda vrijednih chefova, za atmosferu se pobrinuo i Trio Maro, Mihe i Đivo.
Posljednjeg dana festivala, osim Tjedna restorana, slatke ponude, vinokušnja, održat će se BarBaQ & DBC Craft beer večer te koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, povodom obilježavanje Svjetskog dana turizma i završnice ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala. 
Koncert će se održati ispred crkve sv.Vlaha s početkom u 19 sati, a u slučaju lošeg vremena održat će se ispod Palače Sponza.

0 Komentara:

Komentiraj članak