ČUDO NA KOTAČIMA Košta 11 milijuna kuna i ima svoju garažu (VIDEO)

ČUDO NA KOTAČIMA Košta 11 milijuna kuna i ima svoju garažu (VIDEO)

Bogataši često putuju privatnim zrakoplovima, ali za one sa strahom od visina dostupna su i alternativna sredstva.
Mnogi ljudi sanjaju o udobnoj kući na kotačima kako bi mogli u bilo koje vrijeme ići gdje god žele. No, jedna njemačka tvrtka otišla je dalje i dizajnirala luksuzni dom na kotačima.

Volkner Mobil Performance S je jedna od najnovijih mobilnih kuća koje predstavlja njemačka tvrtka Volkner. Na prvi pogled izgleda kao obični autobus; međutim, iznutra možete vidjeti harmoničnu luksuznu unutrašnjost u kojoj je sve pažljivo odabrano sve do zadnjeg detalja.

Autobus je dug oko 12 metara i ima gotovo sve što je potrebno modernoj obitelji tijekom izleta. Još jedna posebnost Volknerovog čuda na kotačima je što ima potpuno opremljenu kuhinju s velikim prostorom za kuhanje što se rijetko viđa u mobilnim kućicama.

Također, tu je i prostrana spavaća soba s king size krevetom, ugodnim salonom, brojnim TV-ima s ravnim zaslonom, a uklonjivim zidom možete jednostavno osloboditi više prostora kad god je to potrebno. Svako područje ima puno kožnih i drvenih elemenata koji čine cjelokupnu unutrašnjost još ekskluzivnijom.I naravno, tu je udobna i grijana kupaonica.

Možda je jedna od najimpresivnijih značajki luksuzne mobilne kuće je izgrađena garaža koju nosi ispod dnevnog boravka. Postoji hidraulično dizalo koje će vam pomoći pri ulasku automobila u garažu ili iz nje.

Volkner Mobil Performance S predstavljen je na nedavnoj izložbi Caravan-Salon 2017 u Düsseldorfu, Njemačka. Procjenjuje se da će u prodaju ići po cijeni od 1,7 milijuna dolara. To je vozilo napravljeno po narudžbi koja se može mijenjati u skladu s posebnim zahtjevima kupca.

Stephanie Volkner, direktorica Volkner Mobil GmbH, rekla je:

"To je prava kuća na kotačima. Naši klijenti obično imaju velike tvrtke, žele slobodno putovati, žele odlučiti kamo idu tek kada započnu svoje putovanje, a ne prije, pogledaju vrijeme i kreću, žele živjeti u vlastitom, vrlo osobnom prostoru. Sam pojam "ekskluzivno" je za svakoga jako različit. Nekima je to zlatna slavina pa će prostor biti ekskluzivan, za mene je ekskluzivna skladna unutrašnjost, a svi su materijali najviše kvalitete i njihova obrada je na najvišoj razini".

Izvor: Express

0 Komentara:

Komentiraj članak