Čovjek želi želi mijenjati svoju kuću za iPhone 6. Isplati li se?

Čovjek želi želi mijenjati svoju kuću za iPhone 6. Isplati li se?

Ako želite novi iPhone, ali niste spremni uzeti hipoteku da biste ga priuštili, možda ipak ima nade.
Nekretnininski broker Larry Else predstavlja vlasnika kuće u Detroitu koji je, nakon što je više puta spustio cijenu imovine koju pokušava prodati, sada spreman mijenjati tu imovinu za novi iPhone 6.

Zaista.

"To je pravi ugovor", rekao je Else za My Fox Detroit. "Moj klijent je u inozemstvu i rekao mi je da bi bio spreman trgovati nekretninu za iPhone 6. Zvuči mi kao da želi iPhone 6 + verziju, ali mislim da je spreman pregovarati."

Vlasnik kuće će također razmotriti 32 GB iPad ili će vjerojatno biti sretan ako proda svoju kuću za 3.000 dolara, kako je navedeno u početnoj cijeni na web stranici oglasnika nekretnina Zillow.

Foto:


Ipak, u oglasu se ne spominje, kako što je to učinila stranica Motor City Muckraker, da vlasnik duguje 6.160 dolara poreza na imovinu. U razgovoru za Huffington Post, Else nije oklijevao priznati da kući "treba velika renovacija."

Broker je za Huffington Post rekao da njegov klijent živi u Austriji i da je kupio kuću 2010. godine za 41.000 dolara vjerujući da je to pametna investicija kao imovina koju će iznajmljivati.

Iako je izgledala dobro na papiru, kuća vjerojatno nikada nije bila u takvom stanju kako kako je to vjerovao njezin vlasnik. "Prodavatelj je bio i sam žrtva", rekao je Else.

Kada je ovu priču kanal Fox 2 emitirao u ponedjeljak, Else je od tada dobio tri ponude: jednu za iPhone 5, jednu za 700 dolara, a jednu za 850 dolara. Za iPhone 6 još nema ponuda, a ako i stigne koja, Else kaže da ne očekuje da će dobiti proviziju od prodaje, odnosno od mijenjanja kuće za telefon.

0 Komentara:

Komentiraj članak