Četiri stvari koje biste trebali napraviti svaki put nakon seksa

Četiri stvari koje biste trebali napraviti svaki put nakon seksa

Češći seksualni odnosi ne znače nužno i bolji seksualni život.
Parovima u dugim vezama seks odavno nije onakav kakav je bio na početku veze. Neki će se sa sjetom prisjetiti tih vremena kao da je to nešto što više nikada neće iskusiti.

Glavna "borba" mnogima je upravo pronalazak slobodnog vremena pa kako ne bi "kvarili statistiku", u odnose se upuštaju nevoljko, nakon napornog dana. 

To je jedna od najčešćih pogrešaka zašto seks nije kao prije. Seks terapeuti savjetuju što biste trebali činiti svaki put nakon seksa. 

Održavajte erotiku

Češći seksualni odnosi ne znače nužno i bolji seksualni život. Kako biste održali "iskrice" i u kasnijim godinama. Ako niste tip koji se voli maziti nakon seksa, nego odmah iskačete iz kreveta, stručnjaci savjetuju da ipak ostanete u krevetu, pogledate zajedno neki film, pričajte...

Tuširanje nakon seksa

Nakon seksa osjećamo se ljepljivo, prljavo, znojno... Skočite pod tuš zajedno, a zatim se vratite u krevet. I na točku prije ove. 

Razgovori na jastuku

Osjećate se "poletno" i sretno. Sada je idealno vrijeme da legnete jedno kraj drugoga i malo pričate što biste mogli idući put. Možda je vrijeme da ostvarite neku svoju maštariju? Zašto ne?

Zabavite se

Znamo, imali ste odličan seks upravo, ali nakon toga nemojte samo zaspati. Napravite nešto zabavno zajedno. Odigrajte neku igru koju volite ili zajedno pripremite obrok, toplu čokoladu i sl. Nemojte da sve ostane "samo na seksu" i na spavanje, piše Večernji list.

Tako ćete stalno imati osjećaj da "obavljate posao", a zapravo bi to trebao biti tek jedan dio vašeg zajedničkog vremena koje ćete provesti u opuštenoj atmosferi bez razmišljanja o obvezama i problemima. Mozak na pašu...

0 Komentara:

Komentiraj članak