Četiri najveće greške kod odijevanja koje rade žene

Četiri najveće greške kod odijevanja koje rade žene

Neoprostivi' modni prekršaji.
1. Previše životinjskog uzorka. Njegovo pogrešno kombiniranje ili previše odjevnih komada s različitim životinjskim uzorkom za ispitanike je neoprostiva greška. Animal print jako je popularan unatrag nekoliko godina i za to vrijeme mnoge poznate dame ponekad su malo pretjerale u želji da probude svoju unutarnju 'životinju'.

2. Preuska odjeća. Od hlača i suknji preko majica do haljina – krojevi koji ne laskaju tijelu nego ga neprimjereno stisnu nisu popularni. Ispitanici smatraju da se obline i figura uvijek mogu naglasiti i u udobnijim krojevima

3. Traper na traper. Ovaj materijal posljednjih nekoliko sezona uživa veliku popularnost. Uz hlače od trapera nose se i košulje, a također se pojavljuje i kao 'dodatak' na odjevnim predmetima. Baš kao i u slučaju životinjskog uzorka, pretjerivanje s traperom anketirane osobe doživljavaju kao modni prekršaj.

4. Večernja odjeća tijekom dana. Ispitanici nisu pobornici glamuroznih dnevnih kombinacija i smatraju da večernja odjeća uistinu pripada svom dobu dana.

1 Komentar:

Komentiraj članak