CC REVELIN: Hollwoodski  glumac Idris Elba stiže na zatvaranje DU-EL FESTA

CC REVELIN: Hollwoodski glumac Idris Elba stiže na zatvaranje DU-EL FESTA

Dubrovnik Electronic Festival za posljednji dan festivala priprema filmski završetak. Poznati Hollywoodski glumac Idris Elba dolazi u Revelin i specijalno pušta svoj set pjesama večeras.
Jedan od trenutačno najpopularnijih britanskih DJa, Doorly, vrača se u Revelin. Nastupajući u prestižnim klubovima I na festivalima od Ukrajine do Australije, od Njemačke do Egipta,

Doorly je svirao s velikanima kao što su Groove Armada, Tiga, Fake blood, Erol Alkan, Diplo I drugi. Kao producent, Doorly je remiksirao hitove The Prodigy, Calvin Harris, Groove Armada, Kanye West i drugi.

Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac i DJ samo za posebne angažmane, odabrao je Revelin kao poseban klub u kojem će odsvirati svoj set.

Poznat je po ulozi u seriji “Doušnici” HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru... 

DU-EL se pokazao kao odličan festival koji je ponudio pet dana vrhunske zabave uz najbolje svjetske DJ-e. Program u Revelinu se nastavlja i dalje, uz nova poznata glazbena imena.  
Revelin

Revelin Revelin

Revelin

Revelin Revelin

0 Komentara:

Komentiraj članak