CASTING ZA MISS HRVATSKE: Jesu li ljepše Dubrovkinje ili Splićanke?

Čak i zamjenik gradonačelnika grada Splita Goran Kovačević na castingu za Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske
Kaže se da su Dalmatinke najljepše Hrvatice. To će najbolje procijeniti ocjenjivački žiri i publika na izborima za Miss Dubrovačko-neretvanske županije i Splitsko-dalmatinske županije gdje će se odabrati djevojke koje će se natjecati na Izboru za Miss Hrvatske. Tako se već održao casting u Splitu  za Miss Splitsko-dalmatinske županije u caffe baru Hedonist  na koji je došlo mnogo mladih i lijepih Splićanki. Žiri se  sastojao od casting menadžerice Ive Kontek, zamjenika gradonačelnika grada Splita Gorana Kovačevića, i organizatorice te ujedno PR menadžerice Izbora Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske Ivane Merčep.

Ljepota s juga zajednička je svim curama , ali postoji razlika koja će itekako biti presudna bez obzira o kojoj se specifičnosti radilo jer će upravo ta specifičnost rezultirati nošenjem lente i  s ponosom predstavljanjem svoje županije na Izboru za Miss Hrvatske, a možda i Lijepe naše na Izboru za Miss Svijeta.


foto: šunjić ž. ixus

0 Komentara:

Komentiraj članak