Brzi i ukusni rižoto od piletine i šparoga

Brzi i ukusni rižoto od piletine i šparoga

Piletina, šparoge, poriluk i maslinovo ulje? Zvuči odlično, stoga nema razloga da se ne počastili ovim zdravim i brzom receptom

Sastojci (količina po želji):

Poriluk
Pileći file
Šparuge
Češnjak
Maslinovo ulje
Povrtni temeljac
Suho bijelo vino
Začini

Priprema:
Na zagrijanom maslinovom ulju pirjati poriluk, postepeno dodati piletinu, šparoge te sitno nasjeckan češnjak. Podliti suhim bijelim vinom.

Kada vino iskuha dodati rižu, podljevati je povrtnim temeljcem te ukuhati rižu da ostane al dente.

Na samom kraju začiniti bijelim paprom, soli te začinskim biljem po ukusu, u mom slučaju peršin i svježi bosiljak.

0 Komentara:

Komentiraj članak