BROJE SE SATI DO POČETKA MANIFESTACIJE Deveti Mirisi Božića u Konavlima

BROJE SE SATI DO POČETKA MANIFESTACIJE Deveti Mirisi Božića u Konavlima

Mirisi Božića u Konavlima tradicionalna je manifestacija u ruralnom turizmu, koja se ove 2016. godine održava deveti put uzastopno i nositeljica je Zlatne povelje nagrade ‘Suncokret ruralnog turizma Hrvatske’, u kategoriji ruralno-turističke manifestacije. Dakle, najbolja manifestacije u ruralnom turizmu Hrvatske.

Mirisi Božića u Konavlima pokrenuti su 2008. godine kao promotivni događaj u ruralnom turizmu Konavala, tada u obliku najveće kolende u Hrvatskoj, te su se vremenom pozicionirali kao prepoznatljiv turistički proizvod, što predstavlja dodatnu vrijednost cijeloj dubrovačkoj turističkoj destinaciji.

Promotorica manifestacije je hrvatska glumica Jelena Perčin, a ruralni turizam, kao i sadržaj Mirisa Božića u Konavlima, u najvećem dijelu počiva na sve brojnijoj i bogatijoj ponudi konavoskih agroturizama, iznimnim prirodnim ljepotama i specifičnostima te tradiciji i kulturnom naslijeđu.

U periodu od 23. do 30. prosinca 2016. godine održava se osma manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, stoga Vas pozivamo da dođete u Konavle u tom periodu, povedete drage osobe i svoje prijatelje te uživate i ove godine u bogatom programu koji je za vas pripremljen.

Čitav program možete pogledati OVDJE!

0 Komentara:

Komentiraj članak