BREND KOJI ĆE VAS OSVOJITI: Unikatni modni dodaci od papira Che'Che'

Iza brenda Che'Che' stoji dizajnerski bračni par Goranka i Vanja Kokić.
Dizajniranjem i izradom Che'Che' unikata se bavimo oko dvije godine i stvarno uživamo u tome. Lijep je osjećaj raditi nešto jedinstveno, stvarati nešto novo.

Željeli smo da to bude stvarno nešto drugačije, posebno, a otud nam i inspiracija za naziv Che'Che', jer "Urban Dictionary" Che'Che' definira kao nešto iznimno cool.

Inspiraciju pronalazimo u onome što je danas u modi, pratimo trendove i modna događanja, ali u novinama je sve, i dobro i loše i crno i bijelo.Novine nikad ne izlaze iz mode i to je ono što nas je potaknulo da nam budu inspiracija.Neiscrpan su izvor motiva, boja, tekstova.

Dosta vremena posvetimo izboru materijala, kombiniranju,promišljanju i traženju odgovarajućih,tako da u slobodno vrijeme skupljamo papire, pri svakom putovanju, odlasku u dućan itd.

Svaka torbica je unikat, ne želimo napraviti dvije iste. Ako radimo torbicu po narudžbi trudimo se što je više moguće ostvariti želju naručitelja.

Svaki čovjek je posebna osoba za sebe i smatramo da zaslužuje  da ima mogućnost odijevanjem to pokazati, zato jako cijenimo rad svih dizajnera.

Jednostvano puno razmišljamo o modelima,u svaki je uloženo puno vremena, truda i ljubavi.
Što više radimo sa papirom to se više stvaraju nove ideje tako da sad već imamo dosta široku paletu različitih proizvoda što uključuje nakit, torbe, torbice za mobitel, okvire za slike itd. i cilj nam je stalno stvarati nove. Željeli smo iskoristiti svojstvo papira idealno za nakit a to je da je lagan kao da ništa nemate na uhu ili vratu. Trebalo je nekoliko mjeseci da bi osmislili i izradili princip kako izrađivati takav nakit a da to bude uredno,posebno i kvalitetno.I trud se isplatio, posebno zato što ovakvu vrstu nakita radimo jedino mi.

Izrada torbice zahtjeva puno vremena i truda.

Nakon osmišljanja modela i izgleda torbe najteži dio tek slijedi,a to je pronalazak odgovarajućeg materijala.
Potrebno je nekoliko sati da bi prvo prikupili materijal za izradu,ponekad to znači obilaženje svih mogućih dućana sa papirima radi pronalaska idealnog uzorka,što zna trajati po cijeli dan.

Ili satima sjediti i prelistavati hrpe modnih časopisa birajući pogodne boje i tekst za pojedinu torbicu.
Nakon toga  papiri se režu na određenu dimenziju, plastificiraju,posebnom tehnikom savijaju, pletu, šiju, ušiva patent,stavlja lakac i na kraju stavlja logo privjesak.

Cijeli postupak ide ručno i mora biti vrlo precizno tako da je za izradu jedne torbice  ponekad potrebno i do 50 sati.
Modeli su namijenjeni ženama koje znaju što žele, koje imaju svoj stav, koje su posebne i žele to pokazati svojim odijevanjem.

Naši proizvodi se u prodaji mogu naći kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji.

Che'Che' unikate u Zagrebu možete kupiti u CooL ART dućanu u Importane centru,Gift     Shopu BooKsica (Korčulanska 3) i Betty beau (Dežmanova ulica) kao i putem naše facebook stranice: Unikatne torbe i nakit od papira CheChe, a uskoro i u nekim dućanima u Dalmaciji.

0 Komentara:

Komentiraj članak