Brazilac zaustavio Deliju u prvoj minuti (VIDEO)

Brazilac zaustavio Deliju u prvoj minuti (VIDEO)

Loše vijesti stižu nam u petak iz Atlantic Cityja. Ante Delija (17-4) zaustavljen je u prvoj minuti prvog kola PFL-ovog teškaškog turnira.
Bolji od hrvatskog borca ovom je prigodom bio Brazilac Bruno Cappelozza (11-5) koji se MMA borbama vratio nakon skoro pa tri godine pauze, odnosno po prvi puta nakon poraza od Jirija Prochazke na Rizin 11 priredbi, piše FightSite.

Sjela je 30-godišnjaku iz Cro Cop Teama nakon pola minute jedna dobra kombinacija, no Cappelozza je to izdržao. Zaprijetio je Ante potom i jednim 'high kickom', ali onda je riječ preuzeo brazilski borac.

Bruno je prvo desnicom uzdrmao Deliju, a onda, kada je 'nanjušio krv', svim silama krenuo po prekid. Ante je pokušao uzvratiti i nekako se izvući iz neugodne situacije, no bio je uzdrman i u brzim razmjenama Brazilac je zadao još nekoliko teških udaraca. Delija je počeo gubiti tlo pod nogama, a sudac je to prepoznao i sasvim opravdano prekinuo meč.

Cappelozza je zahvaljujući nokaut pobjedi, i to u prvoj rundi, ovom prigodom ugrabio maksimalnih šest bodova i tako napravio veliki korak prema polufinalu turnira koji pobjedniku donosi milijun američkih dolara.

Anti je ovo bio prvi meč nakon studenog 2019. kada je u Zagrebu zaustavio Olija Thompsona.


0 Komentara:

Komentiraj članak