BOG JE VELIK: Proplakala Milanovićeva slika u središnjici SDP-a

BOG JE VELIK: Proplakala Milanovićeva slika u središnjici SDP-a

Slika Zorana Milanovića, koja se nalazi u središnjici stranke na Iblerovom trgu, sinoć je proplakala, svjedoče članovi ove partije koji su se zatekli na licu mjesta, javlja naša Krkljava Bubaić Bube.

Politički analitičari različito tumače ovaj rijedak fenomen, ali se slažu kako je ovo znak da Milanović neprestano brine o sudbini svoje Hrvatske.

– Rijetki su političari koji ulažu toliko truda radeći za dobrobit svoga naroda i države. Nažalost, njegovo 'pregalaštvo' često nailazi na nerazumijevanje i nepoštivanje. Narod ovdje brzo zaboravlja, lako gubi vjeru u reforme, i zato nas Milanovićeva slika, na ovaj način, opominje. Uvjeren sam kako je njegov plač poziv da se urazumimo, trgnemo iz letargije i vratimo na pravi put, objašnjava analitičar Žare Lepi Puhovski.

Sa Puhovskim se djelimičmno slaže i njegov kolega, Darko Kaciga Grdan, samozvani Dubrovčanin, koji tvrdi kako su suze na Milanovićevoj slici dobar znak koji dakazuje kako nas ex-premijer nije zaboravio, usprkos nezahvalnosti koju smo mu sinoć pričinili.

– Danas smo svjedoci još jednog čuda koje nas treba učvrstiti u našoj vjeri, a zalutalu janjad, koja su podlegla grijehu malodušnosti, podsjeti na Milonovićevu žrtvu i privede stazi kojom se korača u bolju budućnost, kratko je komentirao Grdan.

Prostorije SDP-a biti će otvorene za sve građane koji žele odati počast Milanovićevoj slici. U tu svrhu već su formirani timovi koji će hodočasnicima dijeliti sendviče, osvježenje i pristupnice ovoj partiji./Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak