'BACITE OKO' Evo koji su horoskopski znakovi majstori manipulacije

'BACITE OKO' Evo koji su horoskopski znakovi majstori manipulacije

Čak i oni koji su prave da su dobrice znaju se, kad zatreba, poslužiti manipulacijom. Postoje ljudi koji tako dobro rade probleme svima oko sebe. To čine vrijeđanjem, laganjem, uznemiravanjem, ponižavanjem, omalovažavanjem, ogovaranjem, lažnim optuživanjem, piše 100posto.

Za pet horoskopskih znakova se smatra da su pravi majstori u tome:

Škorpion

U pitanju su nepovjerljivi i tajanstveni ljudi. Odlični su vođe i vrlo su uvjerljivi, pa će vam za nekoliko trenutaka nametnuti krivicu za nešto za što apsolutno niste krivi. Uvijek će ispasti da su oni u pravu. Pravi su majstori manipulacije i oni to znaju.

Rak

Rakovi su veoma intuitivni, što može biti i velika prednost, ali i vaša noćna mora. Veoma su maštoviti, pa je vrlo vjerojatno da će vas okriviti za nešto što se nije ni dogodilo. Posebno kada su u pitanju prijateljstva, znaju biti vrlo nezgodni prijatelji.

Blizanci

Blizanci su vrlo često zamišljeni, a njihovo razmišljanje može prouzročiti najgore scenarije. Veoma su neodlučni, pa će učiniti sve da izgledaju vrlo samouvjereno. Također su društveni i kada je zabava u pitanju, spremni su na sve. Ipak, s vama će se kući vratiti veoma ozbiljni žaleći zbog onoga što se dogodilo.

Ribe

Potpuno su nesebične i spremne pomoći. Nekada toliko žude da pomognu drugima da se postavlja pitanje rade li to iz sebičnih razloga. Vole izigravati žrtvu i znaju napraviti da se osjećate loše i krivo iako su one krive.

Lav

Žene ovog znaka su nevjerojatno strastvene i većina njih voli preuzeti kontrolu. Spreman je raspravljati do beskonačnosti sve dok se ne dokaže da je u pravu. Ne možete uvijek prepoznati kada glumi, a kada je iskren. Isti je slučaj i sa manipulacijom, u čemu su vrlo dobri.

0 Komentara:

Komentiraj članak