AZERBAJDŽAN - HRVATSKA OD 18:00 Dalić s istim sastavom kao i u Slovačkoj

AZERBAJDŽAN - HRVATSKA OD 18:00 Dalić s istim sastavom kao i u Slovačkoj

HRVATSKA reprezentacija od 18 sati u Bakuu igra utakmicu 6. kola kvalifikacija za Euro protiv Azerbajdžana kojeg vodi Nikola Jurčević.

Očekuje se da će Zlatko Dalić na teren izvesti postavu identičnu onoj koja je prije tri dana briljirala u Trnavi protiv Slovačke. Hrvatska je tu utakmicu dobila 4:0 golovima Vlašića, Perišića, Petkovića i Lovrena, piše Index.hr

"Najvažnije je da ovu utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno. Ne smijemo popustiti ni u jednom segmentu igre u odnosu na Slovačku. U ovakvim utakmicama očekuje se da ćeš sve lagano riješiti, ali tako sigurno neće biti. Oni nisu osvojili ni bod, ali ni Wales ni mi ih nismo lako dobili. Ipak, vjerujem da neće biti nikakvih problema. Nemam potrebe mijenjati sastav iz Trnave, osim ako ne bude nekih problema", rekao je Dalić.

Očekivani sastav:

Livaković - Barišić, Vida, Lovren, Bartolec - Modrić, Brozović - Perišić, Vlašić, Rebić - Petković

Pobjeda protiv Azerbajdžana bila bi golemi korak prema Euru, iako ni bod ne bi bio tragičan. Čak i u slučaju poraza Hrvatska bi i dalje sve imala u svojim rukama, no o takvom raspletu nitko ni ne razmišlja. Pobjeda u Bakuu bi, uz malo sreće, omogućila Hrvatskoj da u listopadu na Poljudu praktički osigura plasman na Euro.

Azerbajdžan Nikole Jurčevića nema ni boda u ovim kvalifikacijama, ali je dvaput bio vrlo blizu. U Maksimiru je u 1. kolu Jurčevićeva momčad povela i imala bod sve do 79. minute i gola Kramarića. Nakon toga su kod kuće izgubili od Mađarske 3:1 i Slovačke 5:1, a u petak su u Walesu držali 1:1 od 84. minute kad je Bale donio Velšanima važnu pobjedu.

0 Komentara:

Komentiraj članak