AUSTRALSKI MEDIJI: Đoković će biti deportiran danas u 12:30

AUSTRALSKI MEDIJI: Đoković će biti deportiran danas u 12:30

Novak Đoković napustit će Australiju danas u 12:30, javljaju brojni australski mediji, koji tvrde da će Đoković iz Australije letjeti za Dubai, gdje će onda presjesti na avion za Beograd. Do Dubaija ima oko 13 sati leta ako je linija direktna, a za pretpostaviti je da jest. Nakon toga ga čeka još 5-6 sati leta od Dubaija do Beograda pa ga se u Srbiji očekuje sutra prijepodne.

Policija je trenutno ispred zgrade u kojoj je Đoković sa svojim odvjetnicima i čeka da dođe vrijeme za to da ga otprati do aviona. Australska granična policija otpratit će ga do ulaza u avion kako bi bila potpuno sigurna da je srpski tenisač napustio zemlju, piše Index.

 

Izgubio je spor

Podsjetimo, Australski savezni sud presudio je danas protiv Novaka Đokovića u slučaju protiv ministra Hawkea. Podsjetimo, najbolji tenisač svijeta stigao je u Australiju na prvi Grand Slam sezone s medicinskim izuzećem od cijepljenja. Prvo mu je odbijena viza pa ju je onda dobio nakon žalbe na sudu. Poslije toga mu je australski ministar imigracije Alex Hawke otkazao vizu pa su dvije strane opet završile na sudu.

Đoković će današnjom odlukom suda ostati bez nastupa na turniru koji je osvojio rekordnih devet puta. Ostat će i bez prilike osvojiti 21. Grand Slam u karijeri i tako pobjeći Rogeru Federeru i Rafaelu Nadalu, koji također imaju po 20 titula. 

 

0 Komentara:

Komentiraj članak