Ante Delija se ne smije boriti, otkazana borba u UFC-u!

Ante Delija se ne smije boriti, otkazana borba u UFC-u!

Ante Delija ipak neće debitirati ovog vikenda u najjačoj MMA organizaciji nakon što je njegova borba otkazana.

Ante Delija neće debitirati ovog vikenda u UFC-u nakon što je njegova borba otkazana!

Razlog otkazivanja borbe je administrativna pogreška, odnosno još uvijek postojeći ugovor s PFL organizacijom. Iako je sezona otkazana i Delija je dobio poziv UFC-a, spomenuta organizacija nije napravila raskid ugovora, kao ni s nekolicinom drugih boraca, zbog čega Delija nema pravo nastupa pod okriljen UFC-a.

Hrvatski teškaš sve je pojasnio u svojoj objavi na Instagramu, prenosi gol.hr.

"Nažalost, dogodilo se ono što nitko od nas nije očekivao. Borba je otkazana zbog administrativnog propusta, naime, nisam dobio raskid ugovora od strane PFL i ta me vijest zatekla kad sam već došao u Abu Dhabi. Kao sportaš, čiji je fokus isključivo na borbi, nisam se bavio logističkim dijelom svog nastupa. Razočaran sam i zateknut zbog cijele ove situacije, imao sam idealnu priliku da nastupam kao co-main borba na eventu u najboljoj organizaciji svijeta, ali što je, tu je. Nadam se da ću uskoro opet u ring. Hvala svima na podršci. Idemo dalje!"

Delija je trebao debitirati u UFC-u kao sunaslovna borba superokršaju Briana Ortege i Chan Sung Junga. Njegov suparnik trebao je biti francuski borac, čiji je sparing Francis Ngannou - Ciryl Gane. 

0 Komentara:

Komentiraj članak