Andro Bušlje pozitivan na COVID-19

Andro Bušlje pozitivan na COVID-19

 Vaterpolist zagrebačke Mladosti i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Andro Bušlje pozitivan je na Covid-19. Jedan od najboljih svjetskih bekova testirao se jučer u skladu s planiranim testiranjem hrvatske vaterpolske reprezentacije ususret HEP kupu. Nalazi ostalih hrvatskih reprezentativaca su negativni.

 

„U petak smo se svi testirali, danas sam dobio pozitivan nalaz. U izolaciji sam, čekam detaljne upute epidemiologa. Nadam se da će svi ostali suigrači ostati zdravi kao što im je test pokazao i da će meni bolest proći što prije kako bismo se mogli svi skupa vratiti u bazen i trenirati kao prije!“ – izjavio je Andro Bušlje.

 
HEP kup, koji se trebao održati u Zagrebu sljedećeg tjedna, a na kojem su trebale nastupiti reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD-a, otkazan je iz razloga što je kapetan reprezentacije dobio pozitivan nalaz na COVID-19.

Turnir će se, naravno ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, održati najvjerojatnije u prosincu, navodi se u kratkom pripoćenju iz ureda HVS-a.

- Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravodobno izvijestiti - izjavio je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

0 Komentara:

Komentiraj članak