ANĐA MARIĆ RAZMIŠLJALA O SAMOUBOJSTVU: 'Dotakla sam dno...'

ANĐA MARIĆ RAZMIŠLJALA O SAMOUBOJSTVU: 'Dotakla sam dno...'

Pjevačica Anđa Marić u najnovijoj objavi na svom blogu prisjetila se 2012. godine koja je za nju bila značajna jer je tad bila doznala da boluje od multiple skleroze, piše Index.

Iako mnogi Anđu percipiraju kao vedru i veselu osobu, priznala je da ponekad ima loše periode i mračne misli, a otkrila je i da je razmišljala o samoubojstvu. 

"Dotakla sam dno. Imala sam suicidalne misli. Odlučila sam da mi je dosta, i da ću se ili promijeniti ili umrijeti. Za mjesec dana idem na još jednu radionicu na Slapove Niagare. Izmanifestirala sam i to. Ali umjesto da se radujem obuzeo me strah da ne mogu hodati i da mi je sve gore i gore, i razmišljala sam o tome kako ću se jednostavno prekinuti svoju muku i baciti se u tu spektakularnu vodenu provaliju. Teatralno, u mom stilu", opisuje Anđa. 

Dodala je i da je isplanirala da bi to napravila tako da izgleda kao nesreća. 

"Draže mi je da moji voljeni misle da sam bila glupa i nespretna (recimo da sam pokušavala napraviti selfie) nego da znaju da sam odustala od sebe i sebično ih ostavila u tuzi…", piše ona. 

Napomenula je da ovo otkriva kako bi ljudi koji i sami prolaze kroz takve trenutke znali da nisu sami. 

"Te misli su baš opojne. Fino sam se valjala u njima kao krmača u blatu i samosažalijevala se. Zanimljivo je da sam cijelo vrijeme bila svjesna da nikada nisam ovako razmišljala i da mi je to vrlo strano. Ali bilo je opojno pa sam se šlagirala tim emocijama tuge", priznala je.

Iz crnog raspoloženja izvukli su je, kaže, prijatelji koji su bili uz nju u teškom periodu, piše Index.

0 Komentara:

Komentiraj članak