Aleksandra Grdić ekskluzivno za PortalOko otkriva koga će ovo ljeto dovesti u Dubrovnik!

Bivša misica i manekenka Aleksandra Grdić u ekskluzivnom razgovoru za PortalOko otkrila je kako provodi dane u Parizu te što je radila mjesec dana u Teheranu. Priznala je kako ovo ljeto planira svakako posjetiti Dubrovnik.


- U zadnjih godinu dana počela sam intenzivno putovati, od Francuske do Teherana. Putovanja su moja velika ljubav. Kad mi se ukazala prilika prošlo ljeto u osmom mjesecu za posjetiti Iran, odmah sam je iskoristila. Moram se pohvaliti kako sam tri puta bila u Iranu u zadnjih pola godine - otkrila je Aleksandra Grdić za naš portal.

Priznaje kako joj je boravak u Teheranu proširio vidike.

- Bilo je presavršeno, kao da sam bila na nekom drugom planetu ili u drugoj dimenziji. Iran je predivna zemlja. Obišla sam cijeli Teheran unatoč paklenim vrućinama. Mogu samo reći jedno predivno i nevjerojatno iskustvo - kazala je Grdić priznavši kako joj zabava u Teheranu nije nedostajala.

- Toliko drugih stvari se događa da čovjek jednostavno nema vremena pomisliti na zabavu i izlaske - ističe.

Aleksandra Grdić je ostvarila svoju želju iz djetinjstva i posjetila  Disneyland. Trenutno boravi u Parizu gdje je snimila čarobni modni  editorijal za Vesnu Sposu. Osim snimanja, dane provodi učeći francuski jezik  u školi za strane jezike.

Popularna manekenka na samom kraju otkrila je kako ovo ljeto svakako planira posjetiti i Dubrovnik kojeg obožava i u kojem joj uvijek bude lijepo.

- Moja odlična prijateljica, PR menadžerica Ivana Merčep me upoznala s Dubrovnikom o kojem svima pričam u Parizu. Ove godine planiram dovesti svoje prijatelje iz Francuske da konačno vide ljepote Dubrovnika - zaključila je Grdić./MNj/

0 Komentara:

Komentiraj članak