Air France smanjuje promet prema Dubrovniku, ukinuo je liniju sa Splitom

Air France smanjuje promet prema Dubrovniku, ukinuo je liniju sa Splitom

Air France objavio je svoj red letenja za rujan ove godine u kojem će biti određenih operativnih promjena i na linijama prema Hrvatskoj.

Kompanija je u ovogodišnjem ljetnom redu letenja obnovila promet prema tri destinacije u Hrvatskoj - Splitu, Dubrovniku i Zagrebu. Kako se bliži kraj ljetne sezone, tako sve veći broj kompanija prestaje s prometovanjem na svojim sezonskim linijama, isto će učiniti i Air France.

Naime, linija Split - Pariz trenutno prometuje 6 puta tjedno (svakog dana osim subote) a to će se i nastaviti do samog kraja ovog mjeseca. Nakon 30. kolovoza Air France će prekinuti promet na ovoj liniji te neće nuditi direktne letove između ova dva grada do iduće ljetne sezone.

Dubrovačka je zračna luka trenutno povezana s Parizom četiri puta tjedno, no Air France će nastaviti nuditi direktne letove na ovoj liniji i u rujnu. Tako će Dubrovnik i Pariz biti povezani tri puta tjedno, svega jedan let tjedno manje u odnosu na kolovoz, piše portal Croatian Aviation.

Linija Zagreb - Pariz nastavlja prometovati svakodnevno i u rujnu, s jutarnjim polaskom iz Pariza prema Zagrebu. Kompanija je ranije odustala od uvođenja drugog dnevnog leta na ovoj liniji.

0 Komentara:

Komentiraj članak