Aco Petrović uspio, račun Cibone deblokiran

Aco Petrović uspio, račun Cibone deblokiran

Cibona je objavila da je postigla dogovor s vjerovnicima što znači da klub više nije u Fibinoj blokadi. To je na konferenciji objavio Aleksandar Petrović.
- Račun kluba više nije u blokadi. Većina dugova je podmirena, a počeli smo i razgovore s čovjekom koji bi trebao biti predsjednik kluba - rekao je Aco.

Otkako je 4. kolovoza imenovan gradonačelnikovim povjerenikom za Cibonu i dobio sve ovlasti, Petrović je imao dvije faze djelovanja. Prva je bila javna kada je uz pomoć dviju presica i brojnih intervjua pokušavao apelirati na vjerovnike, a druga je bila u medijskoj zavjetrini u kojoj je obavio niz teških razgovora oko nagodbi koje Ciboni život znače.

S obzirom da nam je Damir Markota još u avionu za Sevillu kazao da se s Cibonom nagodio to je već tada značilo da je da je Cibona skinula taj teški uteg s leđa zvani Fibina blokada jer Šveđo je bio posljednji koji je pristao na nagodbu. Marko Tomas, Goran Vrbanc i Gordan Giriček učinili su to ranije.

S obzirom da je Aco najavio da mu je naum da do 1. rujna isplati i zaostatke za prošlu sezonu u visini od 2,5 milijuna kuna, danas je rekao "Cibona je spašena". Dakako, samo uz uvjet da se ubuduće troši onoliko koliko se ima i da ovaj nekad veliki klub barem nekoliko godina živi isposnički, donosi večernji.

0 Komentara:

Komentiraj članak