Aco Petrović: Novac smo uplatili iz Draženove zaklade

Aco Petrović: Novac smo uplatili iz Draženove zaklade

Aco Petrović bio je gost u Trećem Dnevniku HTV-a, gdje je potvrdio da je novac koji je nedostajao do potrebnih 15 milijuna kuna, uplaćen iz humanitarne zaklade obitelji Petrović.
"Željeli smo da to ostane tajna, ali gradonačelnik Bandić nas je otkrio. Vrijeme je brzo curilo i odlučili smo namiriti novac koji je nedostajao."

"Morali smo deblokirati račun koji je bio 60 dana u blokadi. Morali smo se dogovoriti s četiri igrača koji su blokirali Cibonu u FIBA-i. 50 posto će im biti plaćeno, ostalo kroz predstečajnu nagodbu i druge dogovore".

"Najveći dio je snosio Grad, promptno je uplaćena odšteta Efesa za Šarića, a kako je vrijeme brzo prolazilo, majka i ja smo odlučili da preko Draženove zaklade uplatimo na Cibonin račun određen iznos da dođemo do cifre od 15 milijuna kuna. Htjeli smo da ostane tajna ali gradonačelnik nas je pretekao".

"Kroz 7-8 dana kreće predstečajna nagodba, to je najbolje rješenje. Ovog trenutka postoje jako dobri temelji za pozitivnu priču u Ciboni".

"20. rujna sezonske ulaznice idu u prodaju. Neka se i navijači uključe, kupe kartu, jednog bi mogli izvući da i on uđe u Upravni odbor", najavio je Aco neobičnu mogućnost.

0 Komentara:

Komentiraj članak