8 omota uz koje će i najjeftiniji darovi izgledati kao milijun dolara

8 omota uz koje će i najjeftiniji darovi izgledati kao milijun dolara

Ono što svaki poklon čini posebnim, uz pažnju kojom je biran, je i način na koji smo ga upakirali. Bez obzira koliko cjenovno može biti skroman, uz maštoviti omot u koji smo uložili malo vremena i mašte, upravo se on može istaknuti kao najljepši ispod božićnog drvca. Predlažemo vam 8 kreativnih ideja za koje vam nisu potrebni skupocjeni ukrasi, već stare novine, obične papirnate vrećice i iskorištene role wc papira.
Mnogima je najljepši i najčarobniji dio rituala poklanjanja upravo otvaranje dara, jer slatko iščekivanje kao i pogled osobe koja ga daruje vrijedi jednako kao i sam predmet skriven u vrećici i omotu.
Ne trebate biti vješte dekoraterke da biste izvele ove unikatne ukrase, a možete ih izrađivati i sa svojim najmlađima

Ako pak poklonu želite osigurati dodanu vrijednost, nemojte ga tek usputno i brzinski sakriti ispod šarenih papira, već ga maštovito omotajte uz pomoć 'saveznika' iz domaćinstva.
Odlično će poslužiti obična papirnata vrećica, ali i stara majica i iskorištene role wc papira. Ne trebate biti vješte dekoraterke da biste izvele ove unikatne ukrase, jer su toliko jednostavni da ih možete izraditi i sa svojim najmlađima,piše cosmopolitan.hr


0 Komentara:

Komentiraj članak