Trendovi koji će ovog ljeta vladati ulicama

Trendovi koji će ovog ljeta vladati ulicama

Naša kolumnistica piše o trendovima koje će ovog ljeta rado nositi splitske fashionistice.
Ljeto nam je tek jučer zakucalo na vrata, a pripadnice ljepšeg spola odavno su iz ormara izvukle ljetnu garderobu. Modni magazini i portali unazad godinu dana obznanili su i predložili trendove za ovo ljeto, a ja sam iz mase izdvojila četiri meni osobno omiljena za koja smatram da će biti dobro prihvaćena te zaživjeti na splitskim ulicama.

Kimono krojevi

Ovaj trend vraća se na velika vrata. Kimono krojeve prezentirale su neke modne kuće u kolekcijama a dobro su ga prihvatile i najpoznatije svjetske modne blogerice koje ga sve češće koriste za objave na svojim blogovima. Ovog ljeta dolazi u cvjetnoj varijanti lako se kombinira a ako je dovoljne dužine uz ogovarajući remen može poslužiti i kao haljina.

Bijela boja

Bijela je i inače omiljena boja ljeta no ovaj put će biti zastupljena više nego ikad prije. Meni osobno najdraže za ovo ljeto su bijele haljine izrađene od pletiva. Osim što imaju efektan dojam takve haljine ne zahtijevaju mnogo dodataka što je još jedan plus. Ali ako niste ljubiteljica pletiva nećete pogriješiti ni ako bijelu odaberete u lepšavom, nježnom ili boho stilu. Ovu sezonu bijela je dostupna u svim varijantama.

Nakit u formi tetovaže

Ovaj trend popularizirale su zvijezde poput Rihanne i širi se munjevitom brzinom. Kod nas još nije popularan ali ovog će ljeta sigurno postati dolaskom ljetnih festivala i partyja. Prednost ovakvog nakita je efektnost i lako nanošenje,a svakako i to što ne morate brinuti hoćete li ga izgubiti dok se zabavljate što je slučaj kod klasičnog nakita.

Gladijatorice

Sigurna sad da u gradu pod Marjanom gladijatorice ne treba posebno predstavljati. Godinama su omiljene kod Splićanki pa iznimke neće biti ni ovaj put. Možda jedino u boji. Prevladavat će zlatna i srebrena a ne kao dosad crna i smeđa boja.

0 Komentara:

Komentiraj članak