Kako do debljih  obrva?

Kako do debljih obrva?

Ukoliko su prirodno tanke, a niste pristalica tetoviranih i iscrtanih obrva, onda su ovi savjeti baš za vas
Ništa na licu ne može toliko promijeniti izgled koliko to mogu učiniti obrve. Međutim, većina žena muči se s njihovim oblikovanjem.

Ta muka je posebno velika kod onih kojima su obrve prirodno tanke i slabe. Ukoliko vi pripadate tom krugu žena, a niste pristalica tetoviranih i iscrtanih obrva, onda su ovi savjeti baš za vas.

Prvo, zaboravite na pincetu. Mala stalna čupkanja obrva jako brzo dovedu do toga da vaše obrve budu tanke i da su im neophodna docrtavanja.

Zato odložite pincetu, barem na neko vrijeme. Da bi dlačice koje formiraju obrve rasle brže i gušće, koža na tom dijelu mora biti čista i hidratizirana. Zato vam predlažemo da na tim dijelovima koristite hranjive i hidratantne kreme.

Također, preporuka je da koristite i vazelin. Kada temeljno očistite kožu u predjelu obrva, dobro ju osušite i namažite vazelinom.

Ako želite ubrzati proces rasta, stavljajte vazelin dva do tri puta tjedno. Da bi dlačice koje formiraju obrve rasle brže i gušće, koža na tom dijelu mora biti čista i hidratizirana.

Zato vam predlažemo da na tim dijelovima koristite hranjive i hidratantne kreme. Također, preporuka je da koristite i vazelin.Kada temeljno očistite kožu u predjelu obrva, dobro ju osušite i namažite vazelinom, piše sretna.story.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak