Bravo Široki Brijeg: Srbi iznenađeni velikim aplauzom njihovom ozlijeđenom igraču

Bravo Široki Brijeg: Srbi iznenađeni velikim aplauzom njihovom ozlijeđenom igraču

Takav potez izazvao je simpatije i u srpskim medijima, a među mnogim komentarima može se pročitati i pomalo iznenađenost reakcijom Širokobriježana.

Košarkaši i navijači Širokog Brijega pokazali su se u pravom svjetlu na jučerašnjoj utakmici ABA lige protiv srpske Mega Vizure. Naime, već u prvoj minuti utakmice mlada nada gostiju, 19-ogodišnji Vasilije Micić pokušao je blokirati jedan šut domaćina, ali je tzv. "rampom" preletio preko leđa jednog igrača Širokog, okrenuo se u zraku i pao na glavu. 

Micić je nekoliko minuta nepomično ležao na parketu, a u dvorani su svi zanijemili. Nakon što se ipak uspio pridignuti nakon nekog vremena i pružene pomoći Micić je zaradio veliki aplauz igrača i svih navijača Širokog. Takav potez izazvao je simpatije i u srpskim medijima, a među mnogim komentarima može se pročitati i pomalo iznenađenost reakcijom Širokobriježana. 

Micić nije nastavio utakmicu zbog zarađenog potresa mozga, ali su iz kluba danas javili kako je s mladim igračem sve u redu, te da će konkurirati već za sljedeću utakmicu.

0 Komentara:

Komentiraj članak