Udruga 'RODA-Roditelji u akciji' održat će stručne radionice 'Kako olakšati trudničke dane'

Udruga 'RODA-Roditelji u akciji' održat će stručne radionice 'Kako olakšati trudničke dane'

Sljedeći tjedan udruga RODA - Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere: Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja.
U ponedjeljak u 17 sati u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se radionica o dojenju.  Predviđeno trajanje je dva sata.  Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri. 

U utorak  u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu.  Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima.

Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.  

Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 099 536 1054.
Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr.
Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge- www.roda.hr. 

Radionice su besplatne.Veselimo se vašem dolasku, poručile su članice udruge RODA- Roditelji u akciji.

0 Komentara:

Komentiraj članak