Rezultati pretrage

grad dubrovnik

 • UPLAĆENA SOCIJALNA DAVANJA Za 1.317 korisnika Socijalnog programa

  http://www.portaloko.hr/clanak/uplacena-socijalna-davanja----za-1317-korisnika-socijalnog-programa/0/91836/
  Grad Dubrovnik je uplatio 352.140,00 kuna za 1.317 korisnika Socijalnog programa.
 • SAŽETAK 27. SJEDNICE GV-a Postignut dogovor oko žičare, odabrani dobitnici nagrade Grada za 2016.

  http://www.portaloko.hr/clanak/sazetak-27-sjednice-gva-postignut-dogovor-oko-zicare-odabrani-dobitnici-nagrade-grada-za----2016/0/91736/
  Na dnevnom redu, 27-me po redu, sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika pronašle su se četiri točke, među ostalim, Prijedlog odluke o dodjeli koncesije za gospodarsko korištenje općeg ili drugog dobra
 • PITANJE ZBRINJAVANJA OTPADA Upućen dopis Ministarstvu

  http://www.portaloko.hr/clanak/pitanje-zbrinjavanja-otpada----upucen-dopis-ministarstvu/0/91727/
  Tehnički gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je dopis ministru zaštite okoliša i energetske učinkovitosti Slavenu Dobroviću, a nastavno na sastanak održan 10. siječnja s predstavnikom Ministarstva zaštite okoliša i energetske učinkovitosti Aleksandrom Rajlevićem.
 • GRADSKA UPRAVA Sve dežurne i komunalne službe od ranog jutra na raspolaganju građanima

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradska-uprava-sve-dezurne-i-komunalne-sluzbe-od-ranog-jutra-na-raspolaganju-gradanima/0/91699/
  Kako javljaju iz Gradske uprave sve dežurne i komunalne službe Grada Dubrovnika na terenu su od ranog jutra i na raspolaganju svim građanima.
 • SASTANAK S PREDSTAVNIKOM MINISTARSTVA Jedino rješenje je odvoz komunalnog otpada izvan Dubrovnika

  http://www.portaloko.hr/clanak/sastanak-s---predstavnikom-ministarstva-jedino-rjesenje-je-odvoz-komunalnog-otpada-izvan-dubrovnika/0/91689/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sa suradnicima održao je danas sastanak s predstavnikom Ministarstva zaštite okoliša i energetike Aleksandrom Rajlićem uz nazočnost saborskih zastupnika, predsjednika Gradskog vijeća Mata Frankovića i Mara Kristića, župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikole Dobroslavića, predstavnika susjednih općina te predstavnika klubova vijećnika u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika i direktorice Čistoće Nataše Gabričević.
 • NAJVRJEDNIJE ULAGANJE Potpisani ugovori sa stipendistima Grada Dubrovnika i Županije (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/najvrjednije-ulaganje-potpisani-------------ugovori-sa-stipendistima-grada-dubrovnika-i-zupanije-fo/0/91501/
  'Najvažnije stvari za svaku zajednicu, pogotovo malu zajednicu, su dvije stvari. Znanje i mladost. Cijeli svijet počiva na duši malog, školskog djeteta i najvažniji dodatak pojedinca obitelji i zajednici je školovati djecu'.
 • Građanima olakšano dokazivanje financijskih primanja u poslovima s Gradom Dubrovnikom

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradanima-olaksano-dokazivanje-financijskih-primanja-u-poslovima-s-gradom-dubrovnikom/0/91263/
  U stručnim službama Grada Dubrovnika u praktičnu primjenu uvedena je Evidencija dohodaka i primitaka (skraćeno EDIP). Praktično to znači da svi građani Grada Dubrovnika koji se obrate gradskim stručnim službama u nizu poslova mogu po svojoj slobodnoj volji ovlastiti službenika Grada da izlista određeni dokument koji dokazuje njihove dohotke i primitke.
 • KAPITALNE DONACIJE Nastavlja se uspješna suradnja Grada i Opće bolnice Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/kapitalne-donacije-nastavlja-se-uspjesna-suradnja-grada-i-opce-bolnice-dubrovnik/0/90966/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić posjetio je danas Opću bolnicu Dubrovnik. Tom prigodom susreo se s ravnateljem Marijom Bekićem.
 • Gradu Dubrovniku i DURA-i odobreno šest novih EU projekta

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradu-dubrovniku-i-durai-odobreno-sest-novih-eu-projekta/0/90938/
  U okviru tri europska programa Gradu Dubrovniku, u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, koja je pripremala projektnu dokumentaciju i prijavila projekte na natječaje, odobreno je šest novih EU projekta, posredstvom kojih će Grad Dubrovnik dobit će cca 11 mil. kn bespovratnih sredstava.
 • AMBICIOZNIH 570 MILIJUNA KN Vijećnici sudjelovali na sastanku o proračunu, izostali članovi kluba DDS-a

  http://www.portaloko.hr/clanak/ambicioznih-570-milijuna-kn-vijecnici-sudjelovali-na-sastanku----o-proracunu-izostali-clanovi-kluba/0/90803/
  Predsjednici svih klubova vijećnika koji participiraju u radu Gradskog vijeća, uz izostanak predstavnika Dubrovačkog demokratskog sabora, odazvali su se sastanku na temu Prijedloga proračuna za 2017. godinu. Osim gradonačelnika Andra Vlahušića, sastanku održanom danas u Maloj vijećnici nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić te predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković.
 • ZAVRŠENA 24. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Nakon šestosatne maratonske rasprave drugog dana zasjedanja Vijeća

  http://www.portaloko.hr/clanak/zavrsena-24-sjednica-gradskog-vijeca-nakon-sestosatne-maratonske-rasprave-drugog-dana-zasjedanja-vi/0/90538/
  U tijeku je nastavak 24. sjednice Gradskog vijeća, a raspravljat će se o dvanaest točaka. Sjednici je prisutno 19 vijećnika od ukupno njih 25. Vijeće ima kvorum te može djelovati. Pratite razvoj događaja uživo na našem Portalu u pisanom obliku.
 • POVODOM SVIH SVETIH I DUŠNOG DANA Predstavnici Grada i Županije položili vijence i upalili svijeće (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/-povodom-svih-svetih-i-dusnog-dana-predstavnici----grada-i-zupanije-polozili-vijence-i-upalili-svije/0/90372/
  Povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana predstavnici Grada Dubrovnika i Županije dubrovačko neretvanske polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali su počast stradalima u Domovinskom ratu kod Spomen križa na groblju Boninovo.
 • Projekt 65+ dubrovačkog Crvenog križa predstavljen u Njemačkoj (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt-65-dubrovackog-crvenog-kriza-predstavljen-u-njemackoj-foto/0/90326/
  Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić, koordinatorica projekata dubrovačkog Crvenog križa Katija Damjanović i voditeljica Volonterskog Centra Dubrovnik Anja Marković sudjelovali su na drugoj konferenciji projekta EVOLAQ, koja se održala od 24. do 27. listopada u njemačkom gradu Pforzheimu.
 • GRADONAČELNIK S VODSTVOM GDCK-a Osigurana dodatna financijska sredstva i polivalentno vozilo

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradonacelnik-s-vodstvom-gdcka-osigurana-dodatna-financijska-sredstva-i-polivalentno-vozilo-/0/90096/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je sastanak s predsjednikom Gradskog društva Crvenog križa Vickom Mihaljevićem i ravnateljem Živkovm Šimunovićem na temu projekta "Crveni križ u Gradu".
 • Zamjenica Šimac Bonačić posjetila Udrugu slijepih DNŽ (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zamjenica-simac-bonacic-posjetila-udrugu-slijepih-dnz----foto/0/89997/
  Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić posjetila je Udrugu slijepih Dubrovačko-neretvanske županije povodom Međunarodnog dana bijelog štapa, koji se još od 1964. godine obilježava na dan 15. listopada, dok se u Hrvatskoj započeo obilježavati 1996. godine.
 • Uz potpore Grada u Dubrovniku zaposleno 205 pripravnika!

  http://www.portaloko.hr/clanak/uz-potpore-grada-u-dubrovniku-zaposleno-205-pripravnika/0/82047/
  Projekt dodjele potpora za zapošljavanje pripravnika Grad Dubrovnik provodi se već pet godina te je do sada zahvaljujući ovoj potpori zaposleno 205 pripravnika u raznim dubrovačkim tvrtkama. Za potrebe projekta ove godine je u gradskom Proračunu bilo osigurano nešto više od milijun kuna te je u 26 tvrtki zaposleno 28 pripravnika.
 • Grad Dubrovnik krenuo je u izgradnju skloništa za nezbrinute životinje, kažu bit će mjesta za sve

  http://www.portaloko.hr/clanak/grad-dubrovnik-krenuo-je-u-izgradnju-sklonista-za-nezbrinute-zivotinje-kazu-bit-ce-mjesta-za-sve/0/82012/
  Nastavno na informacije koje su se pojavile u medijima i na društvenim mrežama, a u kojima se iznose iskrivljene i netočne informacije u svrhu uznemiravanja javnosti, dužni smo još jednom iznijeti nekoliko ključnih činjenica:
 • Grad Dubrovnik uplatio novac za 3.804 korisnika Socijalnog programa

  http://www.portaloko.hr/clanak/grad-dubrovnik-uplatio-novac--za-3804-korisnika-socijalnog-programa/0/81514/
  Socijalni program Grada Dubrovnika godinama je, kako po opsegu i kvaliteti mjera i aktivnosti, tako i po novčanom iznosu, najkvalitetniji u Republici Hrvatskoj. Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za svaku proračunsku godinu, Socijalni se program operacionalizira, unaprjeđuje i obogaćuje.
 • Grad Dubrovnik za subvencije do sada izdvojio 4 milijuna i 835 tisuća kuna

  http://www.portaloko.hr/clanak/grad-dubrovnik-za-subvencije-do-sada-izdvojio-4-milijuna-i-835-tisuca-kuna-/0/79842/
  Za projekt „Zračni most“ od početka realizacije 2013. godine Grad Dubrovnik je izdvojio i građanima dosad uplatio 4.451,832 kuna, a za subvenciju cestarine 383.242 kune, što je zajedno više od 4 milijuna i 800 tisuća kuna.
 • Predstavnici Grada Dubrovnika položili vijence i zapalili svijeće /FOTO/

  http://www.portaloko.hr/clanak/predstavnici-grada-dubrovnika-polozili--vijence-i-zapalili-svijece-foto/0/76579/
  Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo te kod Spomenika pobjedi na lokalitetu Vjetreni mlin u Stupi u Dubrovačkom primorju.