Rezultati pretrage

revelin

 • KONCERTNI SPEKTAKL NA BOŽIĆ U REVELINU! Legendarni Bebek se vraća u Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncertni-spektakl-na-bozic-u-revelinu-legendarni-bebek-se-vraca-u-dubrovnik/0/106455/
  Legendarni Bebek se vraća u Dubrovnik! Proveselite se za Božić u Revelinu uz hitove jednog od najboljih domaćih rock pjevača.
 • TRASH JINGLE PARTY Sve ulaznice po cijeni od 150 kuna rasprodane, posljednjih 100 ulaznica je u prodaji po 200 kuna

  http://www.portaloko.hr/clanak/trash-jingle-party-sve-ulaznice-po-cijeni-od-150-kuna-rasprodane-posljednjih-100-ulaznica-je-u-prod/0/106430/
  Ulaznice za Trash Jingle zabavu po cijeni od 150 kn su rasprodane u rekordnom roku, a posljednjih 100 ulaznica je u prodaji u uredu Revelina i u Casablance po cijeni od 200 kn.
 • Mogu li se Trash hitovi boriti protiv narodnjaka u Dubrovniku?

  http://www.portaloko.hr/clanak/mogu-li-se-trash-hitovi-boriti-protiv-narodnjaka-u-dubrovniku/0/106411/
  Trash večeri u klubovima, na koje ide publika mlađa od hitova koje sluša, već su neko vrijeme popularan fenomen. Lake note i melodični hitovi iz devedesetih godina zaludili su mlađe generacije i u Dubrovniku, tako se navedeni glazbeni trend našao na pravom putu da potpuno izbaci narodnjake iz klubova.
 • Trash Jingle Party: Ove subote najbolja zabava je u Revelinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/trash-jingle-party-ove-subote-najbolja-zabava-je-u-revelinu/0/106392/
  Bliži se Trash Jingle zabava, jeste li već nabavili svoju ulaznicu? U subotu, 14. prosinca u klubu Revelin organizira se Trash zabava koja je i ovog puta all inclusive prirode. Sve goste s kupljenom ulaznicom očekuje neograničena konzumacija pića.
 • ZABAVA U KLUBU REVELIN Sve ulaznice po cijeni od 100 kuna rekordno rasprodane, u prodaji novi kontingent ulaznica po cijeni od 150 kuna

  http://www.portaloko.hr/clanak/zabava-u-klubu-revelin-sve-ulaznice-po-cijeni-od-100-kuna-rekordno-rasprodane-u-prodaji-novi-kontin/0/106360/
  Jedna od najpopularnijih tematskih zabava u klubu Revelin, Trash Party očekivano je ponovo izazvala veliki interes. Prvih 400 ulaznica po cijeni od 100 kn rasprodano je u rekordnom roku. U prodaji je novi set ulaznica po cijeni od 150 kn.
 • JESTE LI SPREMNI? Još jedan Trash Party uz neograničenu konzumaciju pića u Revelinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/jeste-li-spremni-jos-jedan-trash-party-uz-neogranicenu-konzumaciju-pica-u-revelinu/0/106324/
  Nakon prvog rasprodanog Trash-a, na red je došao nastavak najboljeg tematskog partya u Gradu. Broj ulaznica je ograničen, stoga odmah požurite u ured Revelina ili u Casablance po svoju kartu po cijeni od 100 kuna. Sve goste s kupljenom ulaznicom očekuje neograničena konzumacija pića.
 • Blagdanski maraton dobre zabave u Revelinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/blagdanski-maraton-dobre-zabave-u-revelinu/0/106319/
  Klub Revelin i ovih blagdana pripremio je najbolje zabave za sve! Pratite objave i zanimljive zabave koje se pripremaju, te odaberite zabavu za sebe i ekipu!
 • CYBER PONEDJELJAK Zadnja šansa za kupovinu s 50 posto popusta

  http://www.portaloko.hr/clanak/cyber-ponedjeljak-zadnja-sansa-za-kupovinu-s-50-posto-popusta/0/106286/
  Cyber Monday na web stranici kluba Revelin nikad nije bio jeftiniji. U svijetu je poznat kao dan kada su online trgovine uvele velike popuste na svoj asortiman. Tako i vi imate priliku online nabaviti regularne ulaznice za sve nadolazeće koncerte po 50 % nižoj cijeni preko web stranice kluba Revelin.
 • NAJVEĆI POPUST U UREDU REVELINA Dođite po svoje dvije gratis ulaznice

  http://www.portaloko.hr/clanak/najveci-popust-u-uredu-revelina-dodite-po-svoje-dvije-gratis-ulaznice/0/106257/
  Dan najvećih popusta u uredu je Revelina. Uz dvije kupljene ulaznice druge dvije dobijete potpuno BESPLATNO. Požurite danas do 16 sati i u subotu od 9 do 14 sati na adresu Vukovarska 30 u ured Revelina.
 • Ulaznice u raznim bojama kupi i najveće popuste u Revelinu skupi!

  http://www.portaloko.hr/clanak/ulaznice-u-raznim-bojama-kupi-i-najvece-popuste-u-revelinu-skupi-/0/106248/
  Tjedan akcijskih cijena na regularne ulaznice za nadolazeće koncerte u Revelinu ulazi u završnu fazu. Ovog petka i subote, u tijeku je akcija 2+2 gratis na regularne ulaznice za sve nadolazeće koncerte, osim za koncert Bajage i Instruktora.
 • Jeste li spremni za veliki koncert Bajage u Revelinu?

  http://www.portaloko.hr/clanak/jeste-li-spremni-za-veliki-koncert-bajage-u-revelinu/0/106236/
  Približio se datum koncerta kojeg očekuje cijela regija. Jedan od najpoznatijih rock bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori nakon punih pet godina se vraćaju ove subote u Dubrovnik.
 • TOTALNA RASPRODAJA Tjedan akcijskih cijena u Revelinu ide korak dalje

  http://www.portaloko.hr/clanak/totalna-rasprodaja-tjedan-akcijskih-cijena-u-revelinu-ide-korak-dalje/0/106216/
  Iskoristi popuste u tjednu boja; malo platiš, a karta je tvoja!
 • Koncertni spektakl u subotu: VIP rasprodan već mjesecima, u prodaji samo regularne ulaznice

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncertni-spektakl-u-subotu-vip-rasprodan-vec-mjesecima-u-prodaji-samo-regularne-ulaznice/0/106212/
  Fenomenalna atmosfera i odlična zabava se nastavlja u klubu Revelin. Već ove subote se s nestrpljenjem očekuje koncert Bajage i Instruktora koji nakon punih pet godina stižu u Dubrovnik. VIp sekcija kluba je rasprodana, dok se u prodaji još nalaze samo regularne ulaznice.
 • Totalna rasprodaja u uredu Revelina: Crna Udovica, Bebek, Bajaga, Jole

  http://www.portaloko.hr/clanak/totalna-rasprodaja-u-uredu-revelina-crna-udovica-bebek-bajaga-jole-/0/106194/
  Ulaznice u raznim bojama kupi i najveće popuste u Revelinu skupi! Od ponedjeljka, 25.11., do subote 30.11. u uredu Revelina očekuju Vas posebne, jeftinije cijene regularnih ulaznica za sve nadolazeće koncerte.
 • Revelin večeras gori: Trash zabava rasprodala cijeli klub

  http://www.portaloko.hr/clanak/revelin-veceras-gori-trash-zabava-rasprodala-cijeli-klub/0/106175/
  Večerašnja Trash zabava izazvala je ogroman interes u javnosti. Sve ulaznice koje su puštene u prodaju su rasprodane, te na ulazu neće biti moguće kupiti ulaznicu.
 • Dubrovački studenti već četvrtu godinu organiziraju najveću studentsku zabavu u Dalmaciji

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovacki-studenti-vec-cetvrtu-godinu-organiziraju-najvecu-studentsku-zabavu-u-dalmaciji/0/103094/
  Dubrovački studenti ujedinjeni u svojim zahtjevima za boljim studentskim standardom i društvenim životom u Gradu, organiziraju ovu subotu već tradicionalni “Spring Break Party“.
 • POŽURITE U Revelinu još mali broj promo ulaznica za koncert Jole na Uskrs

  http://www.portaloko.hr/clanak/pozurite-u-revelinu-jos-mali-broj-promo-ulaznica-za-koncert-jole-na-uskrs/0/103013/
  Jedinstvena prilika za kupnju PROMO paketa ulaznica 2+1 GRATIS samo u uredu Revelina.
 • SAD ZNATE GDJE ĆETE OVE SUBOTE! U Revelinu se sprema veliko slavlje uz vruće latino hitove

  http://www.portaloko.hr/clanak/sad-znate-gdje-cete-ove-subote-u-revelinu-se-sprema-veliko-slavlje-uz-vruce-latino-hitove/0/102962/
  Ove subote Revelin slavi visoko 32. mjesto na listi DJ MAG-a u kategoriji Top 100 najboljih svjetskih klubova. Pripremite se za originalnu latino večer i TAKI TAKI zabavu. Dobrodošli su svi oni željni vrućeg plesa i vrhunske zabave, poručuju iz Culture cluba Revelin.
 • Hrvatski klub u kojem su se zabavljali Naomi Campbell i Diego Maradona našao se u izboru top 100 najboljih svjetskih klubova

  http://www.portaloko.hr/clanak/hrvatski-klub-u-kojem-su-se-zabavljali-naomi-campbell-i-diego-maradona-nasao-se-u-izboru-top-100-naj/0/102942/
  Najutjecajniji svjetski magazin elektronske glazbe i clubbinga – DJ MAG objavio je listu Top 100 najboljih noćnih klubova u svijetu. Dubrovački Revelin smjestio se na zavidno 32 mjesto. Puno je čimbenika koji su utjecali na visoki plasman Revelina, ali svakako među najvažnijima je rast i razvoj kluba, veliki uspjeh DU-EL Festa i Revelin Festivala kao i spektakularni line up ljetne sezone.
 • VATRENA SUBOTA U REVELINU Žene, očekuju vas zgodni muškarci, iznenađenja i pokloni!

  http://www.portaloko.hr/clanak/vatrena-subota-u-revelinu-zene-ocekuju-vas-zgodni-muskarci-iznenadenja-i-pokloni/0/102800/
  U Culture clubu Revelin pripremaju još jednu ludu subotu.